Blogi

Kelluva rakentaminen valtaa alaa niin Suomessa kuin maailmallakin, mutta tietotaito on vielä harvojen käsissä. Bluet on kelluvien ratkaisujen kotimainen asiantuntija.
Haluamme poistaa pelkoja sekä tarjota inspiraatiota kertomalla lyhyesti, mitä tulisi ottaa huomioon kelluvia rakennuksia suunniteltaessa.

Tule kuulemaan kelluvan rakentamisen reunaehdoista, hyödyistä ja case-esimerkeistä ytimekkääseen aamukahvitilaisuuteemme keskiviikkona 6.11. klo 8:30 – 10:30.

Tilaisuus on ilmainen, ja se järjestetään Martintalon kokoustiloissa Vantaalla osoitteessa Jaakonkatu 2. Vantaankosken juna-asema on aivan vieressä sekä hyvät bussiyhteydet. Pysäköinti onnistuu vieraspaikoilla ilmoittamalla rekisterinumero vastaanottoon.

Ohjelma:
8:30 Aamiainen tarjolla Antellin buffetpöydästä
9:00 Kelluvien hankkeiden reunaehdot ja Bluetin tapa toimia
Tytti Sirola, toimitusjohtaja, Bluet Oy
9:30 Kelluvan rakentamisen hyödyt ja haasteet, case: Tuusulan uimapaviljonki
Santeri Lipasti, Huttunen-Lipasti Arkkitehdit Oy
10:00 Floating construction project from Architect’s perspective, case: Vök Baths, Iceland
Perla Dís Kristinsdóttir, Basalt Architects (video)
10:15 Kysymyksiä, vapaata keskustelua ja loppusanat.

Toivomme osallistujilta myös etukäteen vinkkejä askarruttavista asioista, jotta voimme varmistaa niiden sisältyvän aamun puheenvuoroihin.
Voit myös välittää kutsun muille organisaatiossasi!

Ilmoittautumiset pe 1.11. mennessä osoitteeseen maarit.hirvonen@bluet.fi.

Bluetin erikoisosaamista ovat kelluvat uimalat, mutta suunnittelemme ja toteutamme myös muita kelluvia ratkaisuja ravintoloista resortteihin ja erikoisempiinkin projekteihin. Voimme osallistua projektin yhteen vaiheeseen, kulkea asiakkaan rinnalla koko matkan tai hoitaa koko hankkeen alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Kun Bluet otetaan avuksi suunnitteluun jo alkumetreillä, varmistetaan rakennuksen sopivuus kelluvaksi kohteeksi alusta lähtien, jolloin säästytään suunnitelmien muokkauksilta myöhemmin.

Tunnetuin referenssimme Suomessa on Marinetekin kanssa toteutettu Allas Sea Pool – konsepti, joka on leviämässä myös muihin kaupunkeihin ja maihin.

Lue lisää kaikista projekteistamme Bluetin referenssisivulta
Ota yhteyttä
Jos sinulla on mielessä kelluvan rakentamisen hanke, jossa voisimme olla avuksi tai muuta kysyttävää, ota yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät yhteydenottosivulta.