AIKA FINALOSOIDA SUUNNITELMAT JA KUSTANNUKSET

Hankesuunnittelu voidaan aloittaa, kun on riittävästi tietoa kelluvan ratkaisun sijoituspaikasta, vaadituista luvista sekä aikataulusta. Tässä vaiheessa tekniset suunnitelmat muokataan yhteensopiviksi valitun paikan vaatimusten ja kuljetuksen mukaisesti. Toimivan kelluvan ratkaisun suunnittelusta vastaa Bluetin kokeneet rakennusinsinöörit ja tekniset asiantuntijat, joilla on kokemusta niin pienistä kuin isoistakin kelluvista hankkeista ympäri maailmaa. Tässä vaiheessa projektia teemme huolellisen kohdeanalyysin paikallisista olosuhteista (mm. aallot, tuuliolosuhteet, maaperä, veden syvyys, vuorovesivaihteluista, jäästä, sääolosuhteet ympäri vuoden), vesiliikenteestä, kävijämääristä sekä alueen kaavasuunnittelusta. Ratkomme tekniset ja kelluvien rakenteiden kestävyyttä sekä ekologisuutta koskevat kysymykset.

Kaikista tärkeintä on varmistaa, että kaikki on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa, jotta kelluva rakenne on vakaa ja turvallinen valmistuttuaan. Toimimme tiiviissä yhteistyössä valmisteluiden tekemisessä sinun, paikallisen tiimin ja paikallisen rakennuttajan kanssa. Mikäli sinulla ei ole paikallista tiimiä, me järjestämme sellaisen. Hankesuunnittelun tuloksena saat valmiin toteutussuunnitelman ja hinnan. Sen jälkeen olemme valmiita viemään kelluvan ratkaisun suunnitelmasta todeksi!

Pyydä lisätietoa
+ 358 (0) 30 6363 800

  SEURAAVA:

  Toimitus- ja asennuspalvelut

  Toimitusvaiheeseen kuuluu kelluvan rakenteen valmistus, toimitus ja asennus, joiden myötä varmistamme, että kaikki toimii suunnitellusti ja ohjeistamme asiakkaan käyttämään tuotetta oikein.

  Lue lisää

  Haluatko kuulla lisää?

  Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!