HYVÄ SUUNNITTELU ON KAIKEN A JA O

Erityisesti, kun puhutaan kelluvista ratkaisuista. Autamme sinua näkemään kelluvan rakentamisen mahdollisuudet ja yhdessä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun hanketta, paikkaa ja toiveita ajatellen. Huolella tehdyn esisuunnittelun myötä sinulla on heti hankkeen alusta lähtien käytössäsi selkeät yksityiskohdat, analyysit ja visio siitä, miten projekti etenee. Kelluvaa ratkaisua ei voi rakentaa ja sijoittaa minne tahansa, jonka vuoksi on tärkeää varmistaa, mitä hankkeen aikataulun, budjetin ja toiveiden puitteissa on aidosti mahdollista tehdä. Lopptuloksena sinulla on alustava suunnitelma ja arvio hankkeen suuruusluokasta. Niiden avulla sinun on helppo lähestyä sijoittajia, operaattoreita ja kaupungin päättäjiä esimerkiksi rahoitukseen liittyen. Miksi satsata esisuunnitteluun? Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja säästää sinulta aikaa, rahaa ja vaivaa. Esisuunnitteluvaihe jakautuu kahteen eri osaan: konseptisuunnitteluun sekä analysointiin ja toteutettavuussuunnitteluun.

KONSEPTISUUNNITTELU

Onko mielessäsi esimerkiksi kelluva ravintola tai lämmitetty kelluva uima-allas? Vai vieläkin isompi hanke, kuten satama-alueen kehittäminen, hotelli tai kokonainen asuinalue? Me autamme sinua visualisoimaan sen, miltä ideoimasi kelluva ratkaisu näyttäisi veden päällä ja teemme alustavan suunnitelman, miten sellainen voidaan rakentaa.

Jos kelluvan ratkaisun suunnittelu on aivan alkuvaiheessa, kannattaa lähteä liikkeelle konseptisuunnittelusta kanssamme. Valmis konseptisuunnitelma sisältää mm. alustavan paikkasuunnitelman, pohjapiirroksen palvelukuvauksineen sekä layoutin, kuvauksen mahdollisesta designista ja rakenteellisista valinnoista, alustavat piirrokset ja tekstit.

Lisäksi mallinnamme 3D-kuvat havainnollistamaan siitä, miltä kelluva ratkaisu voisi valitussa paikassa näyttää. Kaikki tieto, kuvaus kokonaisratkaisusta esimerkkikustannuksineen sekä tarjous seuraavista vaiheista paketoidaan konkreettisesti konseptisuunnitelmaan.

Pyydä lisätietoa
+ 358 (0) 30 6363 800

  TEKNINEN ESISELVITYS ja FEASIBILITY STUDY

  Onko sinulla alustava suunnitelma valmiina tai konseptisuunnitteluvaihe tehtynä? Aika siirtyä eteenpäin ja lähemmäs tarkempaa suunnitelmaa! Tavoitteenamme on suunnitella ja toteuttaa turvallinen ja vakaa kelluva ratkaisu, joka huomioi samanaikaisesti arkkitehtuuriin liittyvät tavoitteet, toiminnalliset vaatimukset ja asiakkaan toiveet, aikataulun ja budjetin. 

  Pureudumme tarkemmin hankkeeseen eri näkökulmista: ideaan ja visioon, käytettävyyteen, asiakkaan tarpeiden kartoittamiseen, hankkeen ja paikan analysointiin, paikallisten sääntöjen, lupien ja vaatimusten kartoittamiseen sekä sen varmistamiseen, miten kelluva ratkaisu voidaan toteuttaa teknisesti ja Bluetin tuotteita käyttämällä mahdollisimman kannattavasti ja kustannustehokkaasti. 

  Lopputuloksena saat suunnitelman ja analyysin – teknisen Feasibility Studyn –  joka sisältää alustavan analyysin hankkeen teknisestä ratkaisusta ja toteuttamisesta, sekä arvion projektin aikataulusta ja hinnasta.

  Pyydä lisätietoa
  + 358 (0) 30 6363 800

   SEURAAVAKSI:

   Toteutussuunnittelu

   Lopullinen toteutussuunnittelu voidaan aloittaa, kun tilaaja on valmis tekemään lopullisia päätöksiä hankekoosta, materiaaleista ja aikatauluista, lupaprosessit on kunnossa ja vesialueen olosuhteista on kattavat tiedot saatavilla.

   Lue lisää

   Haluatko kuulla lisää?

   Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!