SITTEN TEHDÄÄN
SUUNNITELMISTA TOTTA

Toimitusvaiheeseen kuuluu kelluvan ratkaisun rakentaminen, toimitus valittuun paikkaan, asennustyöt sekä tarvittaessa myös työmaan ohjaus paikallisen tiimin johdolla, joka varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti ja turvallisesti. Tuotteet valmistetaan lähtökohtaisesti Suomessa, jotta voimme varmistaa niiden täyttävän tarkat laatukriteerimme. Bluetin suunnittelemia ja toteuttamia kelluvia ratkaisuja löytyy ympäri maailmaa ja koska kelluvassa rakentamisessa on aina kyse erikoisratkaisusta, myös toimitus vaatii huipputason osaamista taustalleen.

Bluetin oma tiimi valvoo, että lopputuote kootaan ja kuljetetaan oikein paikalleen. Pitkän kokemuksemme ansiosta voimme varmistaa, että toimitus ja asennus tehdään oikein ja turvallisesti. Lähtökohtaisesti kelluva ratkaisu rakennetaan valmiiksi sisätiloissa, jonka jälkeen se voidaan kuljettaa joko osissa tai kokonaisuutena veden päälle. Tärkeintä on jo suunnitteluvaiheessa selvittää ja taata se, että pääsemme turvallisesti hankalaankin paikkaan ja säästämme luontoa maa-alueella. Siksi kuljetus- ja työmaasuunnitelma tehdään jo hyvissä ajoin projektin alkuvaiheessa.

Tuotteen asennuksen jälkeen varmistamme, että kaikki toimii sovitusti. Saat meiltä kattavan huoltomanuaalin ja ohjeet kelluvan ratkaisun operointiin ja huoltoon. Varmistamme, että sinulla on selkeä ymmärrys siitä, kuinka kaikki toimii. Tarjoamme lisäpalveluna myös yksityiskohtaisemman koulutuksen tuotteen käyttöön sekä uusien työntekijöiden ja/tai paikallisen huoltoyhtiön koulutuksen.

Olipa kyseessä kelluva allas, ravintola tai yksilöllinen kokonaisuus, nyt on aika kertoa siitä kaikille!

Pyydä lisätietoa

  SEURAAVAKSI:

  ELINKAARIPALVELUT

  Emme jätä sinua yksin toimituksen jälkeen, vaan olemme aina valmiina auttamaan ja vastaamaan
  kysymyksiisi. Pidämme huolen, että kelluva ratkaisu palvelee sinua mahdollisimman hyvin!

  Lue lisää

  Haluatko kuulla lisää?

  Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!