MUUTAKIN KUIN PONTTONI

BLUET® Kelluva infratoimitus sisältää kaiken tarvittavan, kuten ponttonit, ankkuroinnin, tekniset liitännät sekä suunnittelu- ja valvontatyöt. Kokonaisvaltaisella ohjauksella varmistamme ylärakenteiden yhteensopivuuden kelluvaan infrarakenteeseen sekä huolellisen asennustyön työmaalla.

Perustusrakenteet ovat aina räätälöity projektikohtaiseksi vesialueen olosuhteiden sekä paikallisten lupamääräysten mukaiseksi. Samassa projektissa voidaan myös yhdistää eri perustustyyppejä ja rakenneratkaisuja. Hyvin analysoitu ja suunniteltu infrarakenne on jokaisen kelluvan projektin perusta ja se varmistaa turvallisen ja vakaan kelluvan kokonaisrakenteen. Sitä voidaan täysin verrata luotettavan perustuksen merkitykseen perinteisessä rakentamisessa  – ja luotettavuus korostuu entisestään, koska vesirakentamisessa perustuksen alla on liikkuva elementti.

BLUET® KELLUVA KEVYTPERUSTUS

BLUET® Light Weight Foundation sopii hyvin pienempiin projekteihin kuten kelluviin saunoihin tai SaunaBoat-konseptiin, terasseihin ja kävelyteihin sekä olosuhteisiin, joissa vesialue luontaisesti suojainen ja aalloton – tai kokonaisuus on kesäkäytössä eikä vaadi jäänkestävyyttä talven yli. Se koostuu tyypillisesti muoviponttoneista tai kevyistä betoniponttoneista. Kevyillä perustusrakenteilla on mahdollista luoda myös esimerkiksi nopeammin toteutettavia, väliaikaisia myynti- ja sosiaalitiloja sekä asiakaspaikkoja kahvila- ja auringonottoalueille sekä terasseille. 

Modulaarisia muoviponttoneita on saatavana eri muodoissa, kuten suorakaiteen muotoisissa, putkimuotoisissa tai toisesta päästä kapeamman muotoisena. Ponttonien sisällä oleva tila voidaan ottaa säiliökäyttöön.

 • Modulaarinen rakenne
 • Suojainen sijaintivaade
 • Muovi- ja betonirakenne
Pyydä lisätietoa
+ 358 (0) 30 6363 800

  BLUET® KELLUVA MODULAARINEN BETONIPERUSTUS 

  Modulaariset betoniperustukset ovat luotettavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne ovat hyviä perustuksia mm. asunnoille ja hotelleille ja ravintoloille ja on hyvä valinta, kun vaaditaan vakaampaa ja kestävämpää rakennetta esimerkiksi vaativimpien vesialueolosuhteiden johdosta. Bluet® betoniponttoniperustus ja Bluet® betonimegapontooni ovat Bluetin vaihtoehtoisia, modulaarisia ja massiivisia betoniperustusratkaisuja, joita suositellaan suurempiin kokonaisuuksiin ja ne toimivat myös kelluvina katurakenteina, siltoina sekä puistoina. Toimitus sisältää kaikki, kohdekohtaisesti suunniteltavat tekniset ratkaisut ja kytkennät kunnallistekniikkaan maa-alueella (vesi, viemäri, sähkö jne.) sekä kohdekohtaisen ankkuroinnin.

  • Modulaarinen rakenne
  • Pitkäikäinen, vähemmän huoltoa vaativa
  • Vakaa ja kestävä ratkaisu
  • Suuremmille rakennekokonaisuuksille
  Pyydä lisätietoa
  + 358 (0) 30 6363 800

   BLUET® TERÄSPONTTONIPERUSTUS, BLUET INFRA SPF

   Teräsperustusta suositellaan suuriin erikoisprojekteihin, joissa on tarpeen toteuttaa haastavia muotoja ja sovittaa  yhteen erityyppisiä toimintoja, kuten suuria uima-altaita ja vedenalaisia tiloja, kuten kelluvat akvaariotilat, ravintolat, näyttelytilat jne. Teräsponttonirakenteen onttoja tiloja voidaan hyödyntää myös esimerkiksi henkilökunnan aputiloina, teknisinä tiloina, varastoina ym. Suositeltava rakenne myös haastavammille vesialueille. Perustus räätälöidään projektikohtaisesti tarpeisiin ja olosuhteisiin sopivaksi. 

   • Haastavat, suuret projektit
   • Kestää haastavampia olosuhteita
   • Hankekohtainen rakenneratkaisu
   Pyydä lisätietoa
   + 358 (0) 30 6363 800

    Haluatko kuulla lisää?

    Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!