Inspiroidu!

Inspiroivat ideat – viritä mielikuvituksesi luovalle taajuudelle ja tutustu kaikkeen, mitä voimme kelluvana toteuttaa. Kuvagalleriasta löydät työstämiämme ideoita, ratkaisuja ja erityyppisiä konsepteja moneen tarpeeseen.

Kelluvan asumisen tarjoamaa luksusta

Upea Watervilla-paritalo – kelluva huvila, jossa 270 neliön verran tilaa ja avaria näkymiä – veden päällä. #KelluvaLuksusHuvila

Kelluva merikylpylä kaupungin ytimeen?

Kaipaako sinun kaupungin keskusta uutta toimintaa ? Meri- tai järvikylpylä, meriallas, makean veden allas, lasten allas, kisa-allas, sauna, kahvila…. – suunnitellaan se yhdessä

Satama-alueetko vain veneilijöille?

Miksi niin? Ranta-ja satama-alueita voidaan aktivoida kaikkien käyttöön palveluiden, liiketoiminnan ja myös julkishallinnon palvelutoimintojen ja -tilojen avulla.

Kelluvaa asumista ja aktiviteetteja yhdessä

Vanhoille ja uusille asuinaluelle saadaan uutta ilmettä ja toimintoja kelluvan rakentamisen ratkaisuilla

Kelluva huvila uima-altaalla

Miltä kuulostaisi kelluva koti tai luxushuvila omalla uima-altaalla? Koti kuin keidas ja uimaan pääsee vuoden ympäri.

Kesä, kaupunki – ja kelluva uimaranta

Kööpenhaminan kelluvat uimalat ovat huippusuosittuja ja jo kuudes uimala on rakenteilla.

Kelluvat hotellihuvilat vievät viihtyvyyden uusiin sfääreihin

Modernit hotellihuvilat ovat kauniita kelluvia ratkaisuja jotka tarjoavat niin mukavuutta kuin jännittäviä uusia kokemuksia. Ne yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkyyden ollen mielenkiintoisia vaihtoehtoja ihmisille, jotka etsivät innovatiivisia ja tyylikkäitä majoitusmahdollisuuksia.

Se on vaan niin kaunista…

….valot vedenpinnassa pimenevässä illassa. Talo maalla ei koskaan näytä tältä.

Uimaan Kauppatorilla?

Olisitko koskaan kuvitellut voivasi uida keskellä Helsinkiä, Kauppatorin laidalla? Kelluva teknologia mahdollisti tämänkin, Helsinki Allas on auki. #AllasSeaPoolHelsinki

Joko kuulet aaltojen liplatuksen?

Käytännöllinen, tyylikäs, fiksu, hauska, jotain uutta ja erilaista. Tarjoa asiakkaillesi uusia kokemuksia: virkistävä jäätelö tai rentouttava kahvikupponen auringossa kimaltelevan veden päällä!

Helikopteriterminaalin voi toteuttaa myös näin

Eikö maa-alueella ole riittävästi tilaa? Haluatko tarjota asiakkaillesi nopean kulkuyhteyden satamasta, ranta-alueelta, saarelta tmv.? Kelluva heliterminaali mahdollistaa tämän. #KelluvaHeliTerminaali

Seesteinen päivä altailla

Tule ystävien tai perheen kanssa – tai vain itseksesi: päivä tällä uima-altaalla takaa sen, että kaikki tulevat viihtymään!

Miksi kelluva rakentaminen?

Kelluva rakentaminen tuntuu ajatuksena usein kiehtovalta ja uudelta, mutta herättää myös paljon erilaisia kysymyksiä. Miksi rakentaa veden päälle? Millaisia etuja kelluva rakentaminen tarjoaa?

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!