Inspiroidu!

Inspiroivat ideat – viritä mielikuvituksesi luovalle taajuudelle ja tutustu kaikkeen, mitä voimme kelluvana toteuttaa. Kuvagalleriasta löydät työstämiämme ideoita, ratkaisuja ja erityyppisiä konsepteja moneen tarpeeseen.

Kelluva golfrata

Haaveiletko golfradan tarjoamisesta asiakkaillesi, mutta maapinta-ala sen tarjoamiseen on rajallista? Kelluva golfrata on ratkaisu näihin ongelmiin!

Tulevaisuuden toimisto on täällä

Upea, uskalias, uskomaton. Kukapa ei olisi motivoitunut ja tuottelias sellaisessa ympäristössä, jonka tällainen kelluva toimisto työntekijöilleen tarjoaa?

Kelluva vesipuisto tuo rantaan uusia huimia aktiviteetteja

Mitä tulee, kun yhdistää hauskuuden ja aktiviteetit? Siitä syntyy kelluva vesipuisto! Tunnit suorastaan lentävät, kun tarjonnasta löytyy jokaiselle jotain ja koko perheellä on hauskaa. Joko lähdetään?

Eikö täällä olisikin ihana viettää aikaa perheen kanssa?

Olivat asiakkaasi sitten uimaholisteja, auringonpalvojia tai leikkisiä lapsia: tämä kelluva aktiviteettipuisto pitää kaikki viihdytettyinä.

Kelluvat talot ovat tulevaisuutta

Oletko koskaan miettinyt, milllaista olisi elää veden päällä? Koti 360° meri- tai järvinäköalalla… päivä kotona kuulostaa nyt paljon kiehtovammalta, eikö vain?

Seesteinen päivä altailla

Tule ystävien tai perheen kanssa – tai vain itseksesi: päivä tällä uima-altaalla takaa sen, että kaikki tulevat viihtymään!

Moderni kelluva kylpylä

Sulavalinjainen ja tyylikäs – aivan kuten lomasi tässä kelluvassa kylpylässä! Jos haluat perinteisestä kaupunkikarkkitehtuurista erottuvan rakennuksen, on etsintäsi päättynyt!

Kelluvat hotellihuvilat vievät viihtyvyyden uusiin sfääreihin

Modernit hotellihuvilat ovat kauniita kelluvia ratkaisuja jotka tarjoavat niin mukavuutta kuin jännittäviä uusia kokemuksia. Ne yhdistävät käytännöllisyyden ja tyylikkyyden ollen mielenkiintoisia vaihtoehtoja ihmisille, jotka etsivät innovatiivisia ja tyylikkäitä majoitusmahdollisuuksia.

Joko kuulet aaltojen liplatuksen?

Käytännöllinen, tyylikäs, fiksu, hauska, jotain uutta ja erilaista. Tarjoa asiakkaillesi uusia kokemuksia: virkistävä jäätelö tai rentouttava kahvikupponen auringossa kimaltelevan veden päällä!

Veden ja musiikin soljuntaa tapahtumaasi

Kelluva konserttilava on kaupungin keskustoihin ja muihin tapahtumapaikkoihin tehty siirrettävä esiintymislava. Lavan alakerrasta löytyy backstage artisteille ja yhtyeille ja ylempänä oleva lava takaa hyvän näkyvyyden kauempaakin. Vastaavanlainen on toteutettu mm. Dubain Festival Cityyn.

Kuumia kiukaita virkistävän veden yllä

Tämä kelluva sauna on viiden moduulin kombinaatio. Sisälleen se kätkee kaksi saunaa, kuusi suihkua, kaksi pukuhuonetta lokerikkoineen, kaksi tavallista wc:tä, kaksi inva-wc:tä SEKÄ pienen toimiston. Melkoinen paketti, vai mitä?

Oletko koskaan ajatellut, että myös parkkipaikka voi kellua?

Kelluva parkkialue voi toimia väliaikaisratkaisuna tapahtumien aikana tai messuilla – tai pysyvämpänä ratkaisuna alueella, jossa maa-alueella ei löydy pysäköintialueelle tilaa. #KelluvaParkkipaikka

Miksi kelluva rakentaminen?

Kelluva rakentaminen tuntuu ajatuksena usein kiehtovalta ja uudelta, mutta herättää myös paljon erilaisia kysymyksiä. Miksi rakentaa veden päälle? Millaisia etuja kelluva rakentaminen tarjoaa?

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!