Verkostossa on voimaa

Luomme ja suunnittelemme kelluvia ratkaisuja, joissa otetaan huomioon niin asiakkaan, loppukäyttäjän, toteutuksen tekniset vaatimukset sekä ekologiset ja kestävän käytön toimintaperiaatteet. Suunnittelemme kokonaisuuden yhteistyössä laajan verkostomme kanssa, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista, suunnittelijoista, muista erikoisosaajista, urakoitsijoista, tavarantoimittajista sekä paikallisista toimijoista.

Verkostomme koostuu luotettavista ja pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista sekä projektikohtaisesti hankkeen tarpeiden mukaan tarkkaan valitusta joukosta. Lopputuloksena on asiakkaalle räätälöity, luotettava ja paras mahdollinen kelluva toteutusratkaisu. Huipputason asiantuntijoiden ja kokeneiden ammattilaisten ansiosta hengität helpommin ja voit rauhassa keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi.

Kelluvan tulevaisuuden edelläkävijät

Sukella Bluetin maailmaan! Tutustu tapoihimme toteuttaa innovatiivisia kelluvia ratkaisuja havainnollistavien ja näyttävien kuvitusten sekä mukaansatempaavien esimerkkien kautta.

Kiinnostaako kumppanuus?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia sekä kotimaiseen että kansainväliseen verkostoomme. Ota yhteyttä – tavataan ja jutellaan lisää!