Palvelemme ympäri maailmaa

Helsingistä Sydneyyn – Bluet Oy tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita rannikko- ja vesialueiden kaupalliseen hyödyntämiseen maailmanlaajuisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja kohdemaassa etsimme parhaat paikalliset osaajat projektiisi. Huipputason asiantuntijoiden ja projektinhallinnan ansiosta hengität helpommin ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Kestäviä ratkaisuja tuleville vuosikymmenille

Bluetin tavoitteena on luoda ja suunnitella asiakkaalle ratkaisukokonaisuuksia, joissa otetaan huomioon niin asiakkaan, loppukäyttäjän, toteutuksen tekniset vaatimukset sekä ekologiset ja kestävän käytön toimintaperiaatteet. Suunnittelemme kokonaisuuden yhteistyössä laajan verkostomme kanssa, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista, suunnittelijoista, muista erikoisosaajista sekä paikallisista toimijoista. Verkostomme koostuu luotettavista ja pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista sekä projektikohtaisesti hankkeen tarpeiden mukaan tarkkaan valitusta joukosta. Lopputuloksena on asiakkaalle räätälöity, luotettava ja paras mahdollinen kelluva toteutusratkaisu.

Olemme myös mukana globaalissa Green Planet Architects-verkostossa.

Palm satama

Töölö Urban kehittää kaupunkikeskuksia ja tuottaa hyvinvointipalveluita ja sisältöjä kaupunkilaisille. Konserniin kuuluvat merikylpylä Allas Sea Pool, kulttuuritehdas Korjaamo Culture Factory, elokuvateatteri Korjaamo Kino, uuden työn keskus Sofia Future Farm ja Jääpuisto Ice Park.

Bond on itsenäinen ja kansainvälinen suunnittelutoimisto. Yhdistämme brändi-, digi- ja tilasuunnittelua ja dataa, auttaaksemme uusia yrityksiä alkuun ja tunnettuja brändejä kasvamaan.

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Olemme alan todellinen asiantuntija.

Olemme projektinjohtoyhtiö, jonka pääliiketoiminta-alueena on laivanrakennus. Europlan on keskittynyt vaativiin avaimet käteen –toimituksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut projektinjohdosta, suunnittelusta ja materiaalinhankinnasta aina asennukseen ja käyttöönottoon.

Olemme leasingrahoituksen ja faktoroinnin asiantuntija. Kauttamme saat rahoitusratkaisuja kaikenlaisiin ja -hintaisiin hankintoihin, jotka eivät ole kiinteästi osana kiinteistöä. Teemme rahoitusasiat helpommaksi ja rennommaksi, henkilökohtaisesti palvellen.

Marinetek on kansainvälisesti tunnettu tavaramerkki ja brändi korkealuokkaisille venesatamille ja kelluville erikoisratkaisuille. Laajan tuotevalikoiman ja yli kolmensadan asiantuntijan avulla Marinetek löytää erikoisvalmisteiset kelluvat ratkaisut jokaisen asiakkaan vaihteleviin tarpeisiin.

Studio Octopi on joukko arkkitehtejä, jotka ovat luoneet Thames Baths -konseptin, johon kuuluu luonnollisesti filtteröityjä kelluvia altaita Thames-joessa. Konseptiin kuuluu myös muita maailmanlaajuisia projekteja, jotka yhdistävät kaupunkilaiset urbaaneilla vesireiteillään.

Suomen Allaslaite Oy tuottaa puhdasta vettä ja vesielämyksiä. Tyypillisiä toimituksiamme ovat uimahallien, kylpylöiden, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten ja hotellien sekä muiden vastaavien kohteiden uimaveden käsittelyjärjestelmät sekä niitä täydentävät tuotteet.

Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella laadukkaat kotimaiset laituriratkaisut ja kaikki muut rantarakentamiseen liittyvät palvelut aina yksilökohtaisesta suunnittelusta tuotteen toimittamiseen ja tuotetukeen asti.

Päätoimialamme on laivojen ja kelluvien rakenteiden telakoinnit ja korjaukset. Olemme APX-Metalli Oy:n tytäryhtiö ja sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa. Emoyhtiömme erikoisosaaminen teräs- ja alumiinituotteissa, hitsatuissa rakenteissa, asennus- ja korjaustöissä, sekä kokonaistoimituksissa tuottaa huomattavia synergiaetuja korjaushankkeissa.

Fixcel Oy:n modulaarinen teräsrakentaminen tarjoaa ekologisen ja tehokkaan ratkaisun korkeatasoiseen uudis- ja korjausrakentamiseen. Päämääränämme on edistää hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista ja asumisen mukavuutta.

Lyons USA LLC on New Yorkissa sijaitseva kiinteistökehitys- ja sijoituspalveluyhtiö, jonka asiantuntijat ovat toimintaansa sitoutuneita alansa huippuosaajia. Lyons USA:n globaali verkosto ja innovatiivinen ajattelu ovat keskeisiä vahvuuksia, joiden ansiosta pystymme menestyksekkäästi toteuttamaan korkeatasoisia ja tuottoisia kiinteistökehityshankkeita yhteistyössä kolmansien osapuolten, kuten valtion ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Tarjoamme täydellisen avaimet käteen -palvelun suunnittelusta tuotantoon ja rakentamiseen. Muut palvelumme sisältävät konsepti- ja esitutkimukset, satamasuunnittelun ja -rakentamisen, työnjohdon sekä rakennuksen jälkeisen ylläpidon. Myös kelluvien ravintoloiden suunnittelu ja rakentaminen kuuluu asiantuntemukseemme.

Puuha Group on kasvanut leikkivälinevalmistajasta yritykseksi, joka pystyy toimittamaan tuotteet asennuksineen avaimet käteen palveluna aina suunnittelusta lähtien. Vahva panostus liikunnan lisäämiseen yhteiskunnassa on ohjannut viime aikoina niin ajattelumaailmaamme kuin tuotevalikoimaammekin, jota on laajennettu myös sisäliikuntaan ja toiminnalliseen oppimiseen.

RD Velho on Suomen monipuolisin suunnittelutoimisto, jossa työskentelee yli 200 tuotekehityksen ammattilaista – alan parhaat osaajat
Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden: yhdistämme muotoilun, mekaniikkasuunnittelun, ohjelmistot sekä elektroniikan. Arvostamme intoa, rohkeutta ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty.

Serrasorte Oy on rakennushankkeiden projektinjohtoon ja työnjohtoon sekä koordinointipalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Serrasorten ammattilaiset toimivat osana toteutusorganisaatiota työmaan yleisjohdossa tai erityisosaamista vaativissa tehtävissä, kuten työturvallisuuden tai kosteudenhallinnan koordinoinnissa.

Timo Urala Designillä on 20 vuoden kokemus arkkitehtisuunnittelusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin projekteissa. Kattavan kokemuksen tuoma ammattitaito erityisesti asuin-, kaupunki- ja kelluvien rakennusten parista. Timo Urala Design omaa intohimon pienimmistä yksityiskohdista aina suuriin kaavoitusprojekteihin asti.

Visign on kolmiulotteisen maailman asiantuntija. Yritys mallintaa niin yksittäiset kohteet kuin laajat kokonaisuudetkin tinkimättömällä laadulla, varmasti ja edullisesti. Visign on asiakkaille luotettava kumppani sitoutuen aidosti toteutusten laatuun ja aikatauluun.

Vudis moduulitalot on tehty tekemään rakentamisesta helppoa ja elämästä nautinnollista. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa eikä vaivaa loma-asuntosi ja saunasi suunnitteluun, varustamiseen ja kalustamiseen; me toimitamme sen käyttövalmiina sinne minne haluat.

Novenberg Oy edustaa Eurooppalaisia uuden ajan ekologisia tuotevalmistajia. Tuomme maahan myrkyttömiä, kestäviä ja laadukkaita puumateriaaleja ja palonsuoja-ainetta, jotka kestävät vaihtelevia pohjoisen sääolosuhteita erinomaisesti.

Sahaki Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys, joka tarjoaa asuin- ja liiketilojen rakentamista yksityisille ja yritysasiakkaille. Yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa Sahaki Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja ammattitaitoista rakentamista asiakkaamme tarpeita unohtamatta.

Tarjoamme valikoiman maailman myydyimpiä HotSpring-ulkoporealtaita sekä altaiden lisävarusteita ja vedenhoitotuotteita. Käyttömukavuudessa, kestävyydessä ja energiatehokkuudessa näkyy HotSpringin yli 40 vuoden kokemus ulkoporealtaiden valmistuksesta.

Olemme ICT-yritys jolla on monipuolinen kokemus tietotekniikan laitteiden ja palveluiden sekä toimittamisesta että ylläpitämisestä. Asiakkaamme koostuvat yrityksistä
ja julkishallinnon organisaatioista. Palvelukokonaisuutemme ovat IT-palvelut, viestintäpalvelut- ja tulostus-palvelut.

Työskentelemme suuren linjan jätevesi-ratkaisujen kanssa aina suunnittelusta tuotteisiin ja ylläpitoon. Tarjontaamme kuuluu suuren tuotevalikoiman lisäksi myös kattava valikoima erilaisia jätevedenpuhdistuslaitteita.

Meiltä saat kaiken uima-altaisiin ja vedenkäsittelyyn liittyvän saman katon alta. Uima-altaiden asiantuntijamme varmistavat, että saat oman unelmiesi keitaan oman budjettisi puitteissa. Vedenkäsittelyn ammattilaisemme puolestaan pitävät huolen siitä, että nauttimasi vesi on aina varmasti puhdasta.

Seaflex on venyvä ja ympäristöystävällinen ankkurointiratkaisu erilaisille kelluville käyttökohteille, kuten laitureille/ponttoneille, kelluville aallonvaimentimille, kelluville taloille, jne. Sillä on vertaansa vailla oleva kyky pitää kelluvat kappaleet vakaina ja turvallisina jopa paikoissa, joissa ne altistuvat äärimmäisille sääolosuhteille ja niiden vaihteluille.

JLD International on yksityis- ja infrastruktuuriteollisuuden tuottaja ja tavarantoimittaja. Käyttämällä erityistietämystämme ja asiantuntemustamme operoimme maailmanlaajuisesti pääkonttoristamme Alankomaista niin maa- kuin vesialueillakin.

Aava & Bang on Suomen johtava kasvumarkkinoinnin asiantuntija. Asiakkaitamme ovat yritykset, joita yhdistää vahva pyrkimys kasvuun ja edelläkävijyyteen. Työkalunamme kaikessa on kasvumarkkinointi, mikä tähtää kannattavan kasvun systemaattiseen rakentamiseen.

Tavoitteenamme on kehittää ja valmistaa uusia tehokkaampia tuotteita energian keräämiseksi maasta sekä vedestä ja yrityksemme ainutlaatuiset keräimet ja vesilämmönvaihtimet mahdollistavat tämän. Patentteja GeoPipe-tuotteille on myönnetty Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Venäjällä, Kiinassa ja Japanissa.

Intermarinen tuotteilla tiedät mitä saat. Valikoimaamme kuuluvat ponttonijärjestelmät on suunniteltu tarkkaan määriteltyihin ympäristöolosuhteisiin. Asiakkaamme tietävät, että heidän projektinsa ovat kokeneen, pätevän ja huolellisen tiimimme kanssa hyvissä käsissä.

Artwave Surf ™ on patentoitu tekniikka, jolla luodaan surffattavia aaltoja missä päin maailmaa tahansa. Yhdistämme mekaniikan kekseliäisyyden ja nestedynamiikan kanssa luodaksemme surffailukelpoisia aaltoja luonnollisissa vesissä. Ratkaisumme mahdollistavat kiinteät sekä myös täysin liikuteltavat vaihtoehdot ilman lisärakentamista.

FCGn Satamat ja vesiväylät liiketoiminta on erikoistunut vesiliikenteen infran suunnitteluun ja tutkimuksiin mm. kauppamerenkulun, yhteys- ja viranomaisalusliikenteen ja veneilijöiden tarpeisiin.

Etteplan Oyj:n palvelut kattavat teollisuuden laite- ja laitossuunnittelun ratkaisut, ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisut sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palvelut parantavat maailman johtavien valmistavan teollisuuden yritysten tuotteiden, palvelujen ja suunnitteluprosessien kilpailukykyä tuotteen koko elinkaaren ajan. 

High Metal Oy on vuonna 1949 perustettu perheyritys, joka kehittää, suunnittelee ja valmistaa ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä innovatiivisia ohutlevyrakenteita hitsaavaa lasertekniikkaa hyödyntämällä.

AHA Logistics tarjoaa saumatonta kuljetus- ja huolinta-alan palvelua maailmanlaajuisesti. Tehtävänä on löytää jokaiselle lähetykselle oikea kuljetustapa ja ennakoida olosuhteet. Lopputulos on yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltu kuljetusratkaisu, jossa tavara saapuu perille sovittujen reunaehtojen, hinnan ja aikataulun mukaisesti.

Pistesarjat on tunnettu suomalainen lämmitys- ja sulanapitoratkaisujen toimittaja. Viime vuosina kattavaa asiantuntijapalvelu- ja tuotevalikoimaa on laajennettu myös palonkestävien kaapelijärjestelmien komponenttien toimituksiin, laadukkaiden valokuitu- ja cat-kaapelien kokonaisjärjestelmiin sekä teollisuuden vaativiin saattolämmitysratkaisuihin.

Finnboom Oy on Porissa toimiva kelluvien laitteiden ja alusten valmistaja. Finnboomin oman tuotemerkin, FB Pontoonsin alla valmistettavat tuotteet jakautuvat proomuihin, aluksiin, hinaajiin sekä telaponttoonikoneisiin, jotka toimitetaan asiakkaalle täysin valmiina kokonaisuuksina veteen laskettuina.

Kiinnostaako kumppanuus?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia sekä kotimaiseen että kansainväliseen verkostoomme. Ota yhteyttä – tavataan ja jutellaan lisää!

Pin It on Pinterest