Bluet – The future is floating

Bluet Oy Ltd on vuonna 2016 toimitusjohtaja Tytti Sirolan, projektijohtaja Petteri Huomon ja teknisen johtajan Kimmo Saharisen toimesta perustettu itsenäinen yhtiö, joka on erikoistunut ranta-alueiden kehittämiseen ja kelluviin ratkaisuihin aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Emme ole vain tavarantoimittaja tai suunnittelija, vaan ennen kaikkea kokonaisvaltainen kumppani, jonka erikoisosaamista on asiakkaan tarpeisiin sopivan kelluvan ratkaisun suunnittelu ja toteutus. Bluetin ydintiimi koostuu kokeneista kelluvan rakentamisen ammattilaisista, insinööreistä, suunnittelijoista, arkkitehdeistä ja muista asiantuntijoista, joiden lisäksi työskentelemme tiiviissä yhteistyössä kattavan kumppaniverkoston ja paikallisten toimijoiden kanssa. Nimi Bluet on Tytti Sirolan isän kehittämä ja valikoitui yrityksen nimeksi sen keveyden, raikkauden ja sointuvuuden sekä veteen ja taivaaseen liittyvien assosiaatioiden vuoksi. Bluetin perustajatiimi valittiin mukaan KasvuOpeniin keväällä 2016. Myös sieltä saatu tuki, vinkit, sparraus ja todetut kasvunäkymät edesauttoivat päätöksenteossa.

Tarinamme

Kuten Tehodore Levitt on sanonut: ”Luovuus on uusien asioiden ajattelua. Innovaatio on uusien asioiden tekemistä.” Sitä me olemme tehneet myös Bluetilla jo vuodesta 2016 lähtien: luomme ja innovoimme – suunnittelemme ja teemme asiakkaidemme visioista totta. Meidän tehtävämme on tuoda kelluvan rakentamisen mahdollisuudet ihmisten saataville luomalla lisää rakennusalaa ranta-alueille kestävällä, toteuttamiskelpoisella ja kannattavalla tavalla. Autamme kaupunkeja ja kuntia, kiinteistökehittäjiä ja sijoittajia, arkkitehtejä, yrittäjiä sekä satamaoperaattoreita luomaan lisää elinvoimaa ja viemään palvelut veden päälle loppukäyttäjiensä nautittavaksi. Kelluva rakentaminen on globaalisti kasvava toimiala, jolla on laaja kysyntä sekä tiiviisti rakennetuissa suurkaupungeissa että ranta-alueilla, joita halutaan suojella perinteisen rakentamisen lopullisilta vaikutuksilta. Bluetin toiminta käynnistyi tilanteessa, jossa todelliseksi osoittautunut kysyntä, olemassa olevat asiakkuudet, vahva yhteistyöverkosto ja kestävän rakentamisen trendi antoivat uskoa markkinoiden kasvuun.

Olipa mielessäsi sitten veden päälle rakennettu uima-allas, ravintola, viihdekeskus, asuinrakennus, hyvinvoinnin keidas tai golfkenttä, kelluva rakentaminen tuo uudenlaiset rakentamisen mahdollisuudet ulottuvillesi. Ja me autamme sinua tuomaan ne todeksi. Oletko valmis?

BLUET ON ROHKEA

Me arvostamme kokemusta ja asiantuntijuutta – sitä tietotaitoa, mikä on tarttunut matkalta mukaan ja mihin on lisätty kourallinen toimintaa. Me katsomme asioita eri tavalla, uudenlaisesta näkökulmasta. Haluamme aidosti pohtia, mitä uutta ja lisäarvoa tuovaa voisimme tarjota asiakkaillemme, jos vain taivas olisi rajana? Näytämme suuntaa koko alalle ja uudenlaisille kelluville ratkaisuille. Ylitämme rajoja tekemällä yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa ja yhdistämme sen Bluetin vankkaan tekniseen osaamiseen sekä kykyyn luoda ja innovoida uutta, auttaa näkemään kelluvan rakentamisen mahdollisuudet ja tehdä unelmat todeksi.

BLUET ON ELOISA

Olemme eloisa ja joustava tiimi, joka pystyy mukautumaan ketterästi jokaisen projektin ja asiakkaan tarpeisiin. Ydintiimimme rakentuu innovatiivista ja kokeneista eri alojen ammattilaisista, jotka näkevät uudenlaiset haasteet ennen kaikkea mahdollisuutena. Globaali kumppanuusverkostomme paikallisine asiantuntijoideen kasvaa jatkuvasti ja se onkin toimintamme sydän – missä päin maailmaa toimimmekaan. Meitä ajaa eteenpäin yhteinen ajattelutapa, innostus kelluvaan rakentamiseen sekä halu olla luomassa jotain aivan uutta.

BLUET ON UNIIKKI

Me haluamme yllättää, hämmästyttää ja ilahduttaa. Haluamme luoda innovatiivisia, markkinaan sopivia, mukautuvia ja skaalautuvia suunnitelmia ja lopputuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin. Laatu on asia, jonka nostamme prioriteettilistallamme todella korkealle – sekä palvelussa että tuotteissa. Meille toivottu lopputulos yhdessä kuljetusta matkasta on tyytyväinen asiakas ja valmis kelluva ratkaisu, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaskokemuksen myös loppukäyttäjälleen.

BLUET ON EKOLOGINEN

Ympäristöystävällinen & ekologinen – Bluet on ympäristön ystävä ja se on asia, mikä linjaa kaikkia tekoja ja toimintaamme. Tavoitteenamme on, että kaiken suunnittelun ja toteutuksen lähtökohtana on toteuttaa kestäviä ja ympäristöä säästäviä ratkaisuja, hyödyntää uusiutuvaa energiaa, tehdä kelluvien ratkaisujen käytöstä ja huollosta vaivatonta, kunnioittaa sekä suojella luontoa ja vesialueita sekä minimoida vedenalaiselle ekosysteemille koituvat haitat.

BLUET ON TIIMITYÖTÄ

Hienoja asioita tehdään harvoin yksin – ne tehdään yhdessä. Globaalissa maailmassa verkostoituminen ja yhteistyökumppanit, paikallisen asiantuntijuuden kehittäminen, yhteisten tavoitteiden asettaminen ja niiden toteuttaminen ovat toiminnan sydän. Sekä ydintiimimme että laajan verkostomme ytimessä on se, että jokainen tietää oman roolinsa ja vastuualueensa, kunnioittaa ja arvostaa toista. Teemme töitä yhdessä, yhteisten tavoitteiden ja unelmien eteen. Samanaikaisesti innovatiivisesti ja intensiivisesti – paikassa, jossa jokainen on tärkeä ja jokainen idea arvokas.

Kumppanimme

Toimimme yhteistyössä laajan verkostomme kanssa, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista, suunnittelijoista, muista erikoisosaajista, urakoitsijoista, tavarantoimittajista sekä paikallisista toimijoista.

Kumppanit