Toimintamme ydin

Kelluvat altaat ovat Bluetin erikoisosaamista ja kaiken toiminnan ydin. Oikeanlaisen altaan valinta herättää ymmärrettävästi kysymyksiä, kuten haluaako altaaseen lämmitetyn veden vai nauttia luonnonvedestä, minkä kokoinen allas voisi olla sopiva, minne altaan voi sijoittaa ja mihin käyttötarkoituksiin eri altaita voidaan käyttää? 

Me Bluetilla tunnemme kelluvat altaat ja haluamme tehdä altaan valinnan ja kokonaisuuden toteutukseen sinulle mahdollisimman helpoksi. Emme ole yksin tavarantoimittaja, vaan kuljemme rinnallasi aina kelluvan allasratkaisun ideoinnista erikoissuunnitteluun ja toteutukseen saakka. Kaikkiin altaisiin tulee tarvittaessa allastekniikka mukana ja lisäksi voit valita kattavasta valikoimastamme lisävarusteet aina portaista valoihin ja hierontapaikoista suihkuihin, kohdekohtaisesti tarpeeseen räätälöitynä. 

BLUET® LÄMMINVESIALTAAT

Onko suunnitelmissasi kelluva kilpauintiallas tai rentouttava spa-allas – tai jopa niiden yhdistelmä? Bluetin allasvalikoima ja kattava erikoisosaaminen lämmitetyistä uima-altaista takaavat laadukkaan ja kohteen tarpeisiin huolellisesti räätälöidyn lopputuloksen. Bluet® Multiuse-allas ja Bluet® Barge -allas ovat monitoimisia, lämmitettyjä uima-allasmallieja, jotka taipuvat moneen tarpeeseen ja kokoon.

BLUET® LÄMMINVESIALTAAT

BLUET® Luonnonvesialtaat

Haluatko pulahtaa virkistävään järvi- tai meriveteen? Bluetin luonnonvesialtaissa käytetään ympäröivää vettä. Paikasta ja tarpeesta riippuen voit valita käyttöösi joko pohjattoman altaan tai verkkoaltaan. Verkkoaltaassa puolestaan on pohja sekä tarpeen vaatiessa erillinen suodatinjärjestelmä, joka puhdistaa veden ennen kuin se pumpataan altaaseen. Autamme mielellämme altaan valinnassa!

BLUET® Luonnonvesialtaat

Yksillöllinen kokonaisuus

Onko mielessäsi jotain aivan uudenlaista? Me Bluetilla haluamme katsoa asioita uudesta näkökulmasta ja olla mukana luomassa uutta. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet asiakkaillemme ympäri maailmaa yksilöllisiä kelluvia ratkaisuja aina kelluvasta norppa-altaasta akvaarioon, suuriin uintiareenoihin, kylpylöihin ja räätälöityihin allaskokonaisuuksiin.

Yksilöllinen kokonaisuus

Miksi kelluva rakentaminen?

Kelluva rakentaminen tuntuu ajatuksena usein kiehtovalta ja uudelta, mutta herättää myös paljon erilaisia kysymyksiä. Miksi rakentaa veden päälle? Millaisia etuja kelluva rakentaminen tarjoaa?

Visiosta toteutukseen

Onko sinulla vasta alustava idea tai jo valmis suunnitelma kelluvasta rakenteesta? Me Bluetilla olemme kelluvien ratkaisujen asiantuntijoita ja autamme sinua aina varhaisen vision ideoinnista käytännön toteutukseen saakka.