Alustavat hinta-arviot sisältävät:

 • 3m kansialue altaan ympärillä
 • 3m kulkusilta
 • Kaiteet
 • Ketjuankkurointi (syvyys 2m)

Onko suunnitelmissasi kelluva kilpauintiallas tai rentouttava spa-allas – tai jopa niiden yhdistelmä? Bluetin allasvalikoima ja kattava erikoisosaaminen lämmitetyistä uima-altaista takaavat laadukkaan ja kohteen tarpeisiin huolellisesti räätälöidyn lopputuloksen. Bluet® Multiuse-allas ja Bluet® Barge -allas ovat monitoimisia, lämmitettyjä uima-allasmalleja, jotka taipuvat moneen tarpeeseen ja kokoon. 

Lämmitetyt altaat toimitetaan valitun vedenkäsittelylaitteiston kanssa. Veden lämpötila on yleensä noin 27 celsiusastetta, mutta se voidaan säätää asiakkaiden mieltymysten mukaan myös kuumavesiallastarpeisiin soveltuvaksi. Lämmitetyt uima-altaat sopivat erinomaisesti monipuolisiin käyttötarpeisiin, osaksi isompia kokonaisuuksia tai sellaisenaan vesialueelle toteutettavina ja ympärivuotista käyttöä varten.  

 • Perusallastekniikka filteröinnillä
 • 27 asteen oletuslämpötila
 • Lämpötilan monitorointi

Mallisto

BLUET® Monitoimiallas

BLUET® Monitoimiallas on modulaarinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu allas. Allaskokonaisuus sisältää allas- ja muulla tarvittavalla LVIS-tekniikalla varustetut moduulit ja tarvittavan laitteiston. Moduuleja on saatavana eri leveyksinä ja kokoa voi säädellä tarpeen mukaan: altaan pituutta voi muokata  6-20m välillä, syvyyttä 0,2-0,9 metrin välillä. Monitoimialtaan käyttötarkoitusta voidaan räätälöidä myös monenlaisilla lisävarustevaihtoehdoilla, allas toimii hyvin esimerkiksi lasten kahluualtaana tai tunnelmallisena spa-altaana.

Pyydä lisätietoa
+ 358 (0) 30 6363 800

  BLUET® Barge-allas

  BLUET® Barge-allas sisältää useita erilaisia allasmalleja. Skaalautuvuuden lisäksi modulaaristen Barge-altaiden etuja ovat mm. vedenalaiset tekniset tilat, tilavaraus uima-altaan suojapeitolle, mahdollisuuden infinity-allasmalliin, ja malli sopii erinomaisesti täyttämään Finan kilpailusäännöt ja kilpa-altaiden 25m ja 50m kokotarpeet. Barge-altaita käytetään ennen kaikkea suurempiin allasprojekteihin, joilla on erityistarpeita, ja kun on tarve vedenalaisille tiloille. Tukeva ja kestävä rakenne on kestävät myös voimakkaampiakin vesialueen olosuhteita.

  Pyydä lisätietoa
  + 358 (0) 30 6363 800

  Lisätietoa:

   Allastekniikka

   Vedenkäsittelyä tarvitaan terveellisen uintiympäristön ylläpitämiseksi. Sitä tarvitaan etenkin lämmitettyihin uima-altaisiin, jotta voidaan taata turvallinen, hygieeninen ja nautinnollinen uintiympäristö mutta myös luonnonvesialtaisiin, kun ympäröivän veden laatu ei ole riittävän puhdasta.

   Oikealla pH- ja klooritasolla estetään mm ihon ja silmien ärsytys. Lämmitettyihin, julkisessa käytössä oleviin uima-altaisiin vedenkäsittely on pakollista, maailmanlaajuisesti.

   Pyydä lisätietoa
   + 358 (0) 30 6363 800

   Lisätietoa:

    Haluatko kuulla lisää?

    Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!