Maata mullistavat ratkaisut
ovat nyt veden päällä

Me Bluetilla olemme kelluvan rakentamisen ammattilaisia ja tarjoamme asiakkaillemme niin kelluvia altaita, infraratkaisuja, palvelurakennuksia kuin monikäyttöisiä kelluvia rakenteita esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen. Jokainen projekti on yksilöllinen paikasta, tarpeesta ja lähtötilanteesta riippuen. Voimme toteuttaa kelluvan ratkaisun joko Bluetin valmiista modulaarisista tuotteista, skaalattavista vaihtoehdoista tai luoda täysin yksilöllisen ja räätälöidyn kokonaisuuden.

BLUET® Kelluvat altaat

Oletko vieraillut Allas Sea Poolilla Helsingissä? Haluatko pulahtaa virkistävään luonnonveteen vai nauttia lämmitetystä vedestä ympäri vuoden? Kelluvat altaat ovat Bluetin erikoisosaamista ja kaiken toimintamme lähtökohta. Tarjoamme useita erilaisia valmiita allasmalleja, joista voit valita hankkeellesi sopivan vaihtoehdon, joka modifoidaan projektikohtaisesti loppukäyttötarpeen, sijainnin ja hankebudjetin mukaan Autamme mielellämme oikeanlaisen altaan valinnassa.

BLUET® Kelluvat altaat

BLUET® Kelluva infrastruktuuri

Miten saadaan kelluva rakenne kellumaan? Minne kelluvan rakenteen voi tehdä? Mitä tekniikkaa se vaatii? Kelluva infra on paljon enemmän kuin vain ponttonit. Tarjoamme parhaat infraratkaisut ja osaamista projektin eri vaiheisiin asiakkaan tarpeiden vesialueen olosuhdeselvitysten sekä viranomaistarpeiden mukaisesti.

BLUET® Kelluva infrastruktuuri

Räätälöidyt ratkaisut

Onko kelluvassa rakentamisessa rajoitteita vai vain taivas rajana? Kyllä, rajoitteita löytyy, mutta Bluetin missiona on löytää ratkaisut, joilla haasteellisemmatkin projektin muokkautuvat toteutuskelpoisiksi ja todellisuudeksi. Jokainen projekti suunnitellaan asiakkaan toiveiden, vesialueen olosuhteiden ja tavoitebudjetin mukaan. Modulaaristen ja skaalautuvien tuotetoimitusten lisäksi toteutamme täysin yksilöllisiä erikoisratkaisuja ympäri maailmaa. Jos siis suunnittelet isompaa kokonaisuutta, autamme mielellämme aina ideoinnista toteutukseen saakka. Tutustu myös kumppanuuskonsepteihimme, joita toteutamme yhteistyössä mm. Allas Sea Poolin ja Pankon kanssa.

Räätälöidyt ratkaisut

Miksi kelluva rakentaminen?

Kelluva rakentaminen tuntuu ajatuksena usein kiehtovalta ja uudelta, mutta herättää myös paljon erilaisia kysymyksiä. Miksi rakentaa veden päälle? Millaisia etuja kelluva rakentaminen tarjoaa?

Visiosta toteutukseen

Onko sinulla vasta alustava idea tai jo valmis suunnitelma kelluvasta projektista? Me Bluetilla olemme kelluvan rakentamisen erikoiasiantuntijoita ja
autamme sinua aina varhaisen vision ideoinnista käytännön toteutukseen saakka.