Alustavat hinta-arviot sisältävät:

 • 3m kansialue altaan ympärillä
 • 3m kulkusilta
 • Kaiteet
 • Ketjuankkurointi (syvyys 2m)

Bluet® räätälöidyt erikoisaltaat antavat enemmän vapautta suunnittelulle ja mahdollistavat enemmän luovuutta allasprojektillesi. Räätälöidyissä uima-altaissa voi olla standardiratkaisujen lisäksi enemmän muotoja, tyylejä, ylellisiä lisäominaisuuksia ja erityistarpeita loppukäytön tarpeita ajatellen.

Räätälöityjen uima-altaiden ei tarvitse olla vain uima-altaita, ne voivat olla paljon enemmän. Alta löydät muutamia esimerkkejä erityyppisistä räätäläiöidystä allasratkaisuista.

KELLUVA VESIELÄINALLAS

Vesieläimille suunniteltu kelluva allas on aina täysin uniikki erikoisratkaisu. Korkeasaaren eläintarhaan suunnitellun altaan koko oli 20 m x 20 m x 4 m ja veden syvyys noin 3,5 m. Tämä allas oli erityisesti suunniteltu saimaannorpan elinolosuhteita ajatellen, kuitenkin siten, että allas on modifioitavissa muiden vesieläinten tarpeita varten. Altaan reuna-alueet maisemoituvat luonnonmukaisesti, eläimen luonnollisia olosuhteita mukaillen. Lisätietoja Korkeasaaren eläintarhan hyljealtaasta löytyy täältä.

Pyydä lisätietoa
+ 358 (0) 30 6363 800

  VÖK BATHS ISLANTI, TUPLA SPA-ALTAAT

  Vök Baths sijaitsee Islannin Egillstadirissa, itäisessä Islannissa, upeissa maisemissa.  Sisäjärvelle toteutettiin ympärivuotiset, geotermisillä energialla lämmitettävät spa-altaat, tarjoten yhteensä 160 m2 tilaa uintia ja rentoutumista varten. Vök Baths -kylpylä avattiin heinäkuussa 2019. Lisätietoja on https://vok-baths.is/en/ 

  Pyydä lisätietoa
  + 358 (0) 30 6363 800

   KELLUVA AKVAARIO UIMA-ALTAALLA

   Hotellin omistaja / paikallinen sijoittaja halusi toteuttaa ainutlaatuisen vetovoiman hotellinsa edessä Välimeren rannikolla laadukkaan luksusvenesataman yhteyteen. Alue sijaitsi kauniissa rannikkokaupungissa, jossa ei sijainnistaan huolimatta ei ole kunnollisia uimarantoja meriveden huonon laadun ja laivaväylien vuoksi. Kokonaisuuteen on suunniteltu tiloja yhteensä 2300m2, jotka sisältävät kelluvan akvaarion, lisäksi uima-altaan, ulkoilmabaarin ja muita akvaarion tarvitsemia tiloja kuten eläinlääkintätilat, näyttely- ja opetustilat, ym. Suunnittelussa painotettiin ennen kaikkea ympäristönäkökohtia sekä eläintarhan ja vesieläinten yksilöllisiä vaatimuksia alan erikoisosaajien kanssa.

   Pyydä lisätietoa
   + 358 (0) 30 6363 800

    YKSITYINEN KYLPYLÄ TAI JULKINEN UIMALA

    Bluet toteutti yhteistyössä Marinetek Finlandin kanssa Allas Sea Pool -merikylpylän vuonna 2015-2016. Allas sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kauppatorin laidalla, Presidentinlinnan edessä. Kelluvaan 2700m² kokonaisuuteen kuuluu kaksi lämmitettyä allasta, merivesiallas sekä aurinkokansi uimavalvojakoppeineen. Ravintola- ja saunatoiminnot sijaitsevat viereisellä maa-alueella. Valmistumisen jälkeen Bluet on avustanut kelluvan kokonaisuuden huolto- ja ylläpitotöissä sekä vastannut uusien ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. 

    Kelluvien uima-altaiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima lisätoimintoja ja aktiviteetteja, joita voit toteuttaa hankkeesi yhteyteen tai yksittäisinä ratkaisuina, kuten kelluva golf-range, sukelluskeskus, jalkapallo- tai muu urheilukenttä, kahvila tai ravintola, tapahtumakeskuksia, saunoja ja jopa kelluvia pysäköintipaikkoja. 

    Pyydä lisätietoa
    + 358 (0) 30 6363 800

     Haluatko kuulla lisää?

     Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!