KAIKKI KELLUVAAN RAKENTAMISEEN AINA VARHAISESTA VISIOSTA TOTEUTUKSEEN

Me Bluetilla suunnittelemme ja toteutamme turvallisia, innovatiivisia ja kestäviä kelluvan rakentamisen ratkaisuja maailmanlaajuisesti. Kelluva rakentaminen vaatii tuekseen huipputason osaamista, ymmärrystä ja kokemusta aina suunnittelusta toteutukseen saakka, elinkaaripalveluja unohtamatta. Yhden oven-palveluperiaatteen tavoitteena on, että voimme tarjota tarpeisiisi räätälöidyn kannattavan ja toteutuskelpoisen ratkaisun aina varhaisesta ideasta erikoissuunnittelun kautta laadukkaaseen tuotetoimitukseen ja lopputulokseen. Ota meidät siis mukaan osaksi projektitiimiäsi ja rinnalla kulkijaksi koko hankkeen ajaksi. Yhteistyössä kattavan maailmanlaajuisen verkostomme ja paikallisten toimijoiden kanssa tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen kumppanin kelluvan ratkaisun suunnitteluun ja toteutukseen. 

Esisuunnittelupalvelut

Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta – erityisesti, kun puhutaan kelluvista ratkaisuista. Autamme sinua näkemään kelluvan rakentamisen mahdollisuudet ja yhdessä löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun hanketta, paikkaa ja toiveita ajatellen.

Esisuunnittelupalvelut

Toteutussuunnittelu

Hankesuunnittelu voidaan aloittaa, kun on riittävästi tietoa kelluvan ratkaisun sijoituspaikasta, vaadituista luvista sekä aikataulusta. Tässä vaiheessa tekniset suunnitelmat muokataan yhteensopiviksi valitun paikan vaatimusten ja kuljetuksen mukaisesti.

Toteutussuunnittelu

Toimitus- ja asennuspalvelut

Toimitusvaiheeseen kuuluu kelluvan ratkaisun rakentaminen, toimitus valittuun paikkaan, asennustyöt sekä tarvittaessa myös työmaan ohjaus paikallisen tiimin johdolla, joka varmistaa, että kaikki toimii moitteettomasti ja turvallisesti.

Toimitus- ja asennuspalvelut

Elinkaaripalvelut

Emme jätä sinua yksin toimituksen jälkeen, vaan olemme aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Elinkaaripalvelut

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä ja ideoidaan teidän hanketta yhdessä eteenpäin!