Minne vain rakennatkin, palveluksessasi ovat alan parhaat osaajat.

Bluetilla on pitkä kokemus yhteistyöstä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Etsimme jokaiseen hankkeeseen myös parhaat paikalliset osaajat. Haluamme tarjota skandinaavista huippulaatua, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu.

BLUETIN TARINA

 

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut itsenäinen suomalainen yhtiö. Sen perustivat kesäkuussa 2016 toimitusjohtaja Tytti Sirola, projektijohtaja Petteri Huomo ja tekninen johtaja Kimmo Saharinen. Kolmikko on työskennellyt aiemmin pitkään yhdessä erilaisten projektien parissa ja myös kelluvien hankkeiden parissa Marina Housingissa. Kolmikolla on pitkä työhistoria takanaan kiinteistö- ja rakennusalalta niin urakoinnin, kiinteistökehityksen, projektijohdon ja myynnin parissa. Bluet jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Marinetek Groupin sekä muiden kotimaisten ja globaalien yhteistyökumppaneiden ja toimeksiantajien kanssa.

Tytin, Petterin ja Kimmon päätökseen ryhtyä yrittäjiksi vaikutti toimiva tiimityö ja halu toimia itsenäisesti, kohti yhteistä tulevaisuuden visiota. Kelluva rakentaminen on globaalisti kasvava toimiala, jolla on laaja kysyntä sekä tiiviisti rakennetuissa suurkaupungeissa että ranta-alueilla, joita halutaan suojella rakentamisen lopullisilta vaikutuksilta.

Bluetin toiminta käynnistyy tilanteessa, jossa todelliseksi osoittautunut kysyntä, olemassa olevat asiakkuudet, vahva yhteistyöverkosto ja kestävän rakentamisen trendi antavat uskoa markkinoiden kasvuun. Nimi Bluet on Tytti Sirolan isän kehittämä ja valikoitui yrityksen nimeksi sen keveyden, raikkauden ja sointuvuuden sekä veteen ja taivaaseen liittyvien assosiaatioiden vuoksi.

Bluetin perustajatiimi valittiin mukaan KasvuOpeniin keväällä 2016. Myös sieltä saatu tuki, vinkit, sparraus ja todetut kasvunäkymät edesauttoivat päätöksenteossa.

Yrityksen näkymät ovat valoisat. The Future is Floating.

YHTEYSTIEDOT

Tytti Sirola

Tytti Sirola

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

+358 44 518 1058 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Tytillä on vahvaa osaamista aluekehityshankkeiden sekä kelluvien asumisen, liiketoiminnan ja vapaa-ajan rakennushankkeiden konseptoinnissa. Hänellä on kokemusta myös mainos- ja elokuva-alasta. Tytti ideoi uusia kelluvia ratkaisuja, luo ja kehittää konsepteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin, haastaa toteuttajia ja inssejä miettimään asioita asiakkaan kannalta sekä vastaa asiakkuuksista ja myynnistä. Haasteet ja uuden luominen saavat Tytin innostumaan, ja parhaat ideansa hän saa usein metsässä, veden äärellä ja pinnan alla. Tytti LinkedInissä.

Kimmo Saharinen

Kimmo Saharinen

Tekninen johtaja & pääinsinööri, perustajaosakas

+358 44 2977 016 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Kimmo on yrityksen Pelle Peloton, joka keksii ratkaisun sille, mitä ei ole aiemmin tehty ja tuo parannuksia aiemmin luotuihin toimintatapoihin. Tekninen ongelmanratkaisukyky, suunnitteluosaaminen ja energiataloudellisten ratkaisujen kehittäminen ovat muutamia Kimmon keskeisistä vahvuuksista. Kimmo ei hyväksy huonoa työn jälkeä ja kohtelee jokaista työmaata kuin omaansa. Urakoitsijataustan takia työmaan vetäminen ja siellä vaadittavat erikoisetkin ratkaisut ovat Kimmon omaa alaa ja hän nauttii uusien haasteiden ja ratkaisujen löytämisestä. Kimmo LinkedInissä.

Vili Tuomisto

Vili Tuomisto

Projektipäällikkö (kotimaan hankkeet), osakas

 +358 50 3021 593 | vili.tuomisto@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Vili on rakennusinsinööri, joka löysi kiinnostuksensa kelluviin rakenteisiin jo opintojensa aikana. Projektipäällikön työssä Viliä eniten kiehtoo projektien yksilöllisyys, työn vaihtelevuus, haastavuus sekä jatkuva uuden oppiminen. Joustavuus, hyvät yhteistyökyvyt ja kokemus kansainvälisistä työympäristöistä lukeutuvat Vilin vahvuuksiin. Luonnonläheinen Vili arvostaa rakentamisessa kestäviä ja ekologisia ratkaisuja. Vapaa-ajallaan Vili viihtyy luonnossa vuoren rinteitä lasketellen tai aaltoja surffaten. Vili @LinkedIn.

Alec Boman

Alec Boman

Prokjektimyynti

+358 41 319 0209 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Alec on vastavalmistunut tuotantotalouden insinööri ja hän on pienestä pitäen ollut kiinnostunut merestä, merellisyydestä ja uuden luomisesta. Bluetin projektimyyjänä Alecilla on mahdollisuus päästä kehittämään omia taitojaan ja haastamaan itseään päivittäin. Alecin vahvuuksiin kuuluu – myynti- ja prosessiosaamisen lisäksi – toimintojen tehostaminen, innovatiivisuus ja hyvät sosiaaliset taidot. Vapaa-aikana Alec viihtyy luonnon parissa tai mökillä rauhasta nauttien.” Alec LinkedInissä.

Teemu Hujanen

Teemu Hujanen

Rakennesuunnittelija

 +358 50 411 3360 |  teemu.hujanen@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Teemu on vastavalmistunut konetekniikan diplomi-insinööri, jota on aina kiinnostanut veneet ja laivat sekä opiskelujen myötä kaikenlaiset rakenteet. Bluetilla yhdistyvät vesi sekä opiskelujen tuoma kiinnostus erilaisiin rakenteisiin. Teemun erikoisosaamiseen kuuluu erityisesti lujuuslaskenta ja teräsrakennesuunnittelu, joihin hänen opiskelunsa painottui. Vapaa-ajan viettoon on viime aikoina kuulunut frisbeegolf sekä satunnainen darts-tikkojen viskely. Teemu @LinkedIn

Teresia Wahrman

Teresia Wahrman

Projektikoordinaattori

 +358 50 535 5296 | teresia.wahrman@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Projektikoordinaattorimme Teresia on projekti- ja taloushallinnon ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus LVI- ja rakennusalalta. Bluetilla Teresia hallinnoi projektien aikatauluja ja laskutusta sekä pitää huolen siitä, että tieto kulkee ja on oikein. Hän keskittyy ongelmien ratkaisuun ja tykkää luoda uutta ja erilaista. Teresia on myös sivutoiminen maaseutuyrittäjä ja innostuu potkunyrkkeilystä. Teresia Linkedinissä.

Joni Varsaluoma

Joni Varsaluoma

Controller

+358 30 6363 800 
 joni.varsaluoma@talousnosturi.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Joni on osa-aikainen controllerimme, jonka virallinen työnantaja on tilitoimisto TalousNosturi Oy. Joni LinkedInissä.

Jarkko Peltola

Jarkko Peltola

Projektipäällikkö

+358 400 418 500 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Jarkon ominta aluetta on työmaatoteutuksen organisointi. Vuosien kokemus työmaiden johtamisesta on käytössäsi suunniteltaessa projektin budjettia tai aikataulua. Laaja yhteistyöverkosto varmistaa parhaat aliurakoitsijat kuhunkin rakennushankkeeseen. Erityisen mielenkiinnon kohteena Jarkolla on löytää tekniset ratkaisut, jotka tuovat asiakkaalle lisäarvoa. ”Panostetaan niihin kohteisiin, jotka ovat projektille oleellisia. Toisarvoisissa rakenteissa haetaan taloudellisimmat ratkaisut.” Jarkko LinkedInissä.

Timo Urala

Timo Urala

Arkkitehti

 +358 40 584 4173 |  timo.urala@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Timolla on takanaan 20-vuotinen kokemus arkkitehtisuunnittelusta niin kotimaisten kuin kansainvälisten asuinrakennus-, kaupunkisuunnittelu-, kelluvia rakennusten ja aluesuunnitteluhankkeiden parissa. Timo innostuu niin pienempien yksityiskohtien kuin isojenkin kokonaisuuksien suunnittelusta. Hänen erikoisuutensa ovat kelluvat rakennukset ja rakenteet, omakotitalot, mikrokodit ja esivalmistetut rakennukset. Kelluvat rakennukset ovat olleet Timon intohimona viimeisten kahdeksan vuoden ajan, ja hän on työskennellyt Tytin ja Kimmon kanssa jo useiden vuosien ajan ja onkin siksi oleellinen osa Bluet Teamiä. Timo @Linkedin.

Jonne Pöyhtäri

Jonne Pöyhtäri

Hallituksen puheenjohtaja, osakas

 +358 40 412 3495 |  jonne.poyhtari@exportmaker.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Jonne on moniosaaja ja verkostoituja, jonka vahvuuksia globaalissa liiketoiminnassa ovat etenkin kansainvälinen kauppa, liiketoimintastrategian ja liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen ja myynti. Hän on erikoistunut etenkin Itä-Euroopan ja Baltian alueisiin ja omaa vankan kokemuksen myös rakennusalalta. Bluetissa hän on vastuussa erityisesti idänkaupasta ja alueen kumppanuusverkoston- ja projektiorganisaation kehittämisestä, koordinoinnista ja valvonnasta omalla alueellaan. Jonne edustaa Bluet Oy:tä oman yrityksensä Export Makerin kautta. Jonne @Linkedin.

Heikki Väisänen

Heikki Väisänen

Sähkötekniikan asiantuntija

+358 40 577 7750 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Heikillä on kohta 20 vuoden kokemus sähköalalta. Työn parissa Heikkiä innostavat eniten projektit, jotka tarjoavat haasteita ja haastavat myös tekijäänsä oppimaan uutta. Viime vuosina Heikki on toteuttanut kelluvien rakenteiden sähköistyksiä muiden mielenkiintoisten töiden ohessa. Bluetin tiimissä Heikki odottaakin innolla hankkeita, joissa hän pääsee soveltamaan kokemustaan mm. uusiutuvan energian tuottoa sekä varastointia tarjoavista ratkaisuista myös kelluvaan rakentamiseen. Vapaa-ajalla tältä iloiselta ja positiiviselta tekijältä löytyy uusia ideoita joko mökin laiturilta tai kypärä päässä harrastettavien lajien parista.

Elena Lemetti

Elena Lemetti

Taloushallinnon assistentti

+358 30 6363 800 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Elena on osa-aikainen taloushallinnon assistenttimme, jonka virallinen työnantaja on tilitoimisto TalousNosturi Oy. Elena LinkedInissä.

Jukka Hämäläinen

Jukka Hämäläinen

Senior Advisor

+358 50 313 6600 |  jukka.hamalainen@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Jukalla on monipuolinen johtamisen osaaminen ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen kansainvälisistä johtotehtävistä niin myynnin, operatiivisen toiminnan kuin strategisen suunnittelun puolella ja siksi hän on erinomainen lisä Bluet-tiimiin. Hän on aina myös rakastanut matkustamista; maailma onkin Jukalle näkymä täynnä mahdollisuuksia. Jukka Linkedinissä

SINÄ?

SINÄ?

Tekninen suunnittelija / Työmaapäällikkö / Muu

+358 30 6363 800 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Kiinnostaako sinua olla osana tiimiä, joka rakentaa ja kehittää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja? Haluatko olla tiimin jäsen, joka innostuu kaikesta mikä kelluu ja voisi kellua veden päällä? Haluatko työskennellä paikallisesti Suomessa – vai voisitko matkustaa ja työskennellä ulkomailla eri maissa toteutettavien projektien ja työmaiden parissa? Haluatko olla osa menestyvää tulevaisuuden liiketoimintaa, tulla mukaan kehittämään sitä – ja nähdä, miten tulevaisuus kelluu? Kerro meille lisää itsestäsi – mekin kerromme mielellämme lisää meistä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: tytti.sirola@bluet.fi #BluetTeam. Bluet @LinkedInissä.

SINÄ?

SINÄ?

Projektiassistentti / Työmaan asennusvalvoja / Muu

+358 30 6363 800 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Kiinnostaako sinua olla osana tiimiä, joka rakentaa ja kehittää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja? Haluatko olla tiimin jäsen, joka innostuu kaikesta mikä kelluu ja voisi kellua veden päällä? Haluatko työskennellä paikallisesti Suomessa – vai voisitko matkustaa ja työskennellä ulkomailla eri maissa toteutettavien projektien ja työmaiden parissa? Haluatko olla osa menestyvää tulevaisuuden liiketoimintaa, tulla mukaan kehittämään sitä – ja nähdä, miten tulevaisuus kelluu? Kerro meille lisää itsestäsi – mekin kerromme mielellämme lisää meistä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: tytti.sirola@bluet.fi #BluetTeam. Bluet @LinkedInissä.

 

    Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö!

    * merkityt kentät ovat pakollisia

    Toimisto

    Pin It on Pinterest