Blogi

Bluet Oy on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yhtiö. Sen perustivat kesäkuussa 2016 toimitusjohtaja Tytti Sirola, projektijohtaja Petteri Huomo ja tekninen johtaja Kimmo Saharinen. Kolmikko toimi aikaisemmin Marina Housingin operatiivisena johtona. Bluet jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä yhteistyökumppaneiden, toimeksiantajien ja Marinetek Group Oy:n kanssa, jolla on toimintaa 45 maassa ja yli 20 vuoden kokemus satamarakentamisesta ja kelluvien ratkaisujen toteutuksesta.

Bluetin toiminta käynnistyy tilanteessa, jossa todelliseksi osoittautunut kysyntä, olemassa olevat asiakkuudet, vahva yhteistyöverkosto ja kestävän rakentamisen trendi antavat uskoa markkinoiden kasvuun.

Bluet Oy Ltd vastaa kokonaisuudessaan Marina Housingille aiemmin kuuluneista liiketoiminnallisista ratkaisuista. Bluetin tavoitteena on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua  yhden oven periaatteella aina hankkeen kaavoitus- ja lupasuunnittelusta kohteen luovutukseen asti. Kelluvan rakennusliiketoiminnan “One-Stop-Shop”.

Kelluva rakentaminen on globaalisti kasvava toimiala, jolla on laaja kysyntä, niin asumisen ratkaisujen, kuin liiketoiminnallistenkin toimintojen toteutuksessa. Kelluvat uimalat, ravintolat, hotellit ja mm. satamapalvelut ovat monin paikoin ratkaisu tiiviisti rakennetuissa suurkaupungeissa, mutta myös ranta-alueilla, joissa halutaan suojella kiinteää ranta-aluetta rakentamisen lopullisilta vaikutuksilta.

 
 
 
Tytti Sirola
Bluet Oy:n toimitusjohtaja
Linkedin https://fi.linkedin.com/in/tyttisirola
Twitter https://twitter.com/tyttisirola
Kirjoittaja on työtäpelkäämätön yrittäjä, jonka intohimona on matkailu ja maailmankolkkien tutkiminen niin maan pinnalla kuin veden alla, joka rakastaa eläimiä ja luontoa sekä rentoa ja positiivista elämänasennetta. Ammatillisen kiinnostuksen kohteina ovat mm.  #kelluvaterikoisratkaisut #myyntijamarkkinointi #kiinteistökehitys #uusitapaajatella