Blogi

Nyt aukeaa sydän ❤️

Mitä on yrittäjyys? Siitä on aina paljon kirjoituksia ja analyysejä. Puhutaan sisusta ja halusta luoda uutta. Muuttaa maailmaa. Olla itsenäinen ja päättää omasta tekemisestään. Saada vapaus päättää.

Niitä kaikkia on yrittäjyys, olen aivan samaa mieltä. Olen itse valinnut yrittäjän tien kaikista edellä mainitusta syistä. Periksiantamattomuus el liene niistä vähin – mutta myös halu vaikuttaa ja olla osa jotain, mitä ei ennen ole tehty. Se antaa voimaa ja uskoa tulevaan – ja sille omalle ja yhteiselle visiolle + missiolle syyn, seurauksen ja tarkoituksen. Ja myös päämäärän.

Kuinka usein kuitenkaan puhutaan siitä, kuinka tärkeää on löytää yrittäjätien rinnallekulkijaksi se ”täysin oikea ihminen” ? Se, johon luotat kuin kallioon. Se, joka täydentää omat ammatilliset puutteesi – ja joka ei petä, vaan tukee, ylä- ja alamäessä. Ystävä. Ei vain kumppani.

Trust by #chrisbutler. Image from #powerofpositivity / Twitter

Minulla on onni saada rinnalleni yhtiökumppani, joka on kaikkea tätä. Meidän vahvuudet ovat eri paikoissa, mutta juuri niissä, joissa toisella on niistä puute. Me puhumme monesti täysin eri kieltä – insinööri versus myynti&markkinointi you know…. – mutta menemme silti samaan suuntaan. Riitelemme kuin vanha aviopari – mutta sovimme nopeasti kuin parhaat ystävät (tapahtuu muuten nopeammin ja helpommin kuin avioliitossa…. :D…. ). Saan välistä näppylöitä Kimmon ”minä ite” – tavasta toimia – ja Kimmo taas minun joskus liian pomottavasta tavasta toimia. Mutta siellä kaiken taustalla on yhdessä kuljettu matka, vuosien aikana työn – ja ystävyyden – kautta opittu usko ja luottamus toisen tekemiseen, osaamiseen – ja yhdessä enemmän aikaansaamiseen.

Te, kenellä on juuri se oikea (tai oikeat) kumppani mukana rinnalla kulkemassa – you know what I mean.

Kiitos siis Kimmo kaikesta hyvästä, jota teet rinnalla joka päivä – ja anteeksi kaikesta niistä haasteista ja harmaista hiuksista, joita aiheutan. Kiitos että olet siinä rinnalla. Yhdessä tämä homma laitetaan rokkaamaan. Ja tulevaisuus kellumaan.

#TheFutureIsFloating

 
#thefutureisfloating
#yrittäjyys #kumppanuus #luottamus #yhdessäeteenpäin #bluetteam
#togetherwerestronger #partnership #entrepreneurship #strongertogether

 
 
 

Uuden toimiston valaistusta

PS. Syy tällaiselle ”herkistymiselle” lienee viimeinen kuukausi ja etenkin viime viikko, jolloin näitä kaikkia ajatuksia tuli fiilisteltyä oikein kunnolla. Saimme vanhan toimiston tyhjäksi ja istuttiin porukalla iltaa uudessa toimistossa ihastelemassa sitä, mitä on yhdessä saatu aikaan. Etenkin Kimmolla on kuukausi kovaa remppaa takana – ja tuloksena uusi ja valoisa, aika lailla tyhjästä luotu toimisto, joka on ihan meidän näköinen :). Kiitos myös koko Bluetin tiimille siitä – eteenpäin mennään, porukalla ! #teamworkrules

Tervetuloa kahville tai glögille, osoite on Jaakonkatu 2, Vantaa