Rekisteriseloste

 

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Bluet Oy Ltd (Y-tunnus: 2767422-4)
Lepolantie 14
00660 Helsinki

 

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Sanna Alanen
Puhelin +358 3600 736
Sähköposti sanna.alanen@bluet.fi

 

REKISTERIN NIMI

Bluet Oy Ltd:n asiakasrekisteri

 

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on tilannut Bluetin uutiskirjeen, tilannut suunnitelman Bluet Quote Calculatorista tai muulla tavoin ottanut yritykseen yhteyttä saadakseen lisätietoja kelluvaa rakentamiseta koskien.

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Bluetin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Bluetin omissa rekistereissä luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Bluet saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita.

 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Bluetin käytössä. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Bluetin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Bluetin salasanasuojatulla palvelimella.

Pin It on Pinterest