Maata mullistavat ratkaisut ovat nyt veden päällä

Kun rantaviiva on täyteen rakennettu vaikka kaupunki voisi vielä kasvaa, tarjoaa Bluet sinulle uuden kehityssuunnan. Rakentamalla veden päälle kaupungille ja yrittäjille avautuu uusia ja kestäviä liiketoiminnan mahdollisuuksia, jotka eivät vahingoita ympäristöä. Ota kaikki irti ranta-alueiden tarjoamista mahdollisuuksista, lisää alueen vetovoimaa ja hyödy kasvavasta kiinnostuksesta palveluasi kohtaan. Korkeatasoiset ratkaisumme ovat skaalautuvia ja ne räätälöidään vastaamaan erityyppisiä tarpeita niin kaupunkilaisille kuin turismin tarpeisiin.

Modulaariset ratkaisut

Yksityiseen ja kaupalliseen käyttötarpeeseen

Modulaariset ja skaalattavat ratkaisut asumisen ja kaupallisen toiminnan tarpeisiin toteutetaan yhteistyössä eri alojen urakoitsijoiden kanssa. Modulaarisia ratkaisuja ovat mm. erikokoiset kelluvat asunnot ja asuinalueet, hotellit, baarit ja kahvilat, ravintolat, pienet uimalat ja vesipuistot, palvelu-, huolto- ja toimistorakennukset.

 

Räätälöidyt erikoisratkaisut

Räätälöidyt erikoisratkaisut ja kaupalliset kokonaisuudet kuuluvat projekteihin, jotka suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi skaalautuvia komponentteja sekä eri osa-alueiden teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Tällaisia hankkeita ovat mm. isot uimalat ja vapaa-ajan keskukset, liikunta- ja hyvinvointikeskukset, kylpylät, sekä muut monimuotoiset, kaupalliset hankekokonaisuudet.

 

Modulaarinen ja skaalautuva konsepti

Näyttävät ja toiminnalliset, skaalautuvat ratkaisut soveltuvat sekä bisnes- että vapaa-ajan hankkeisiin. Olemme olleet toteuttamassa tyylikkäitä ratkaisuja mm. rantaklubeiksi, pienvenesatamiksi, tapahtumakeitaiksi, kuntokeskuksiksi, kelluviksi kylpylöiksi ja ravintoloiksi. Kelluva modulaarinen runkoratkaisu on mahdollista toimittaa lyhyelläkin toimitusajalla, hanketyypistä ja -koosta riippuen.

Referenssimme

Olemme suunnitelleet kymmeniä kelluvia rakennuksia Suomeen ja maailmalle. Osa hankkeista on jo toteutettu ja osa on yhä suunnitteluvaiheessa. Allas Sea Poolista alkanut tarinamme jatkuu kelluvan rakentamisen yleistyessä. Tutustu projekteihin, joissa olemme saaneet olla mukana.

Kelluva rakentaminen on ekologisesti kestävä ratkaisu

Se ei jätä elinkaarensa lopulla pysyvää jälkeä ympäristöönsä ja voidaan haluttaessa myös siirtää toisaalle.

  • Kelluva rakentaminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uusiutuvien energiaratkaisujen hyödyntämiseen ja korkeaan energiaomavaraisuuteen
  • Ranta-alueet voidaan säilyttää lähes koskemattomina, kun rakentamisen painopiste on kelluvissa ratkaisuissa
  • Materiaali- ja tuotevalinnoissa panostetaan elinkaarikestävyyteen, ekologisuuteen ja alhaiseen energiankulutukseen.

Pin It on Pinterest