Minne vain rakennatkin, palveluksessasi ovat alan parhaat osaajat.

Bluetilla on pitkä kokemus yhteistyöstä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Etsimme jokaiseen hankkeeseen myös parhaat paikalliset osaajat. Haluamme tarjota skandinaavista huippulaatua, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu.

BLUETIN TARINA

 

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut itsenäinen suomalainen yhtiö. Sen perustivat kesäkuussa 2016 toimitusjohtaja Tytti Sirola, projektijohtaja Petteri Huomo ja tekninen johtaja Kimmo Saharinen. Kolmikko on työskennellyt aiemmin pitkään yhdessä erilaisten projektien parissa ja myös kelluvien hankkeiden parissa Marina Housingissa. Kolmikolla on pitkä työhistoria takanaan kiinteistö- ja rakennusalalta niin urakoinnin, kiinteistökehityksen, projektijohdon ja myynnin parissa. Bluet jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Marinetek Groupin sekä muiden kotimaisten ja globaalien yhteistyökumppaneiden ja toimeksiantajien kanssa.

Tytin, Petterin ja Kimmon päätökseen ryhtyä yrittäjiksi vaikutti toimiva tiimityö ja halu toimia itsenäisesti, kohti yhteistä tulevaisuuden visiota. Kelluva rakentaminen on globaalisti kasvava toimiala, jolla on laaja kysyntä sekä tiiviisti rakennetuissa suurkaupungeissa että ranta-alueilla, joita halutaan suojella rakentamisen lopullisilta vaikutuksilta.

Bluetin toiminta käynnistyy tilanteessa, jossa todelliseksi osoittautunut kysyntä, olemassa olevat asiakkuudet, vahva yhteistyöverkosto ja kestävän rakentamisen trendi antavat uskoa markkinoiden kasvuun. Nimi Bluet on Tytti Sirolan isän kehittämä ja valikoitui yrityksen nimeksi sen keveyden, raikkauden ja sointuvuuden sekä veteen ja taivaaseen liittyvien assosiaatioiden vuoksi.

Bluetin perustajatiimi valittiin mukaan KasvuOpeniin keväällä 2016. Myös sieltä saatu tuki, vinkit, sparraus ja todetut kasvunäkymät edesauttoivat päätöksenteossa.

Yrityksen näkymät ovat valoisat. The Future is Floating.

YHTEYSTIEDOT

Tytti Sirola

Tytti Sirola

Toimitusjohtaja

+358 44 518 1058 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Tytillä on vahvaa osaamista aluekehityshankkeiden sekä kelluvien asumisen, liiketoiminnan ja vapaa-ajan rakennushankkeiden konseptoinnissa. Hänellä on kokemusta myös mainos- ja elokuva-alasta. Tytti ideoi uusia kelluvia ratkaisuja, luo ja kehittää konsepteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin, haastaa toteuttajia ja inssejä miettimään asioita asiakkaan kannalta sekä vastaa asiakkuuksista ja myynnistä. Haasteet ja uuden luominen saavat Tytin innostumaan, ja parhaat ideansa hän saa usein metsässä, veden äärellä ja pinnan alla. Tytti LinkedInissä.
Kimmo Saharinen

Kimmo Saharinen

Pääinsinööri

+358 44 2977 016 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Kimmo on yrityksen Pelle Peloton, joka keksii ratkaisun sille, mitä ei ole aiemmin tehty ja tuo parannuksia aiemmin luotuihin toimintatapoihin. Tekninen ongelmanratkaisukyky, suunnitteluosaaminen ja energiataloudellisten ratkaisujen kehittäminen ovat muutamia Kimmon keskeisistä vahvuuksista. Kimmo ei hyväksy huonoa työn jälkeä ja kohtelee jokaista työmaata kuin omaansa. Urakoitsijataustan takia työmaan vetäminen ja siellä vaadittavat erikoisetkin ratkaisut ovat Kimmon omaa alaa ja hän nauttii uusien haasteiden ja ratkaisujen löytämisestä. Kimmo LinkedInissä.
Kirsi Kenraali

Kirsi Kenraali

Toimistopäällikkö

 +358 40 143 0910 | kirsi.kenraali@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Kirsin tausta on peräisin rakennusalan asuntotuotannon sekä kiinteistöliiketoiminnan sekä sijoitustoimialan erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten budjetointi, kustannusseuranta ja sijoittajaraportointi. Hänen pedantti tapansa toimia sekä kustannusseurannan osaaminen antaa erinomaisen pohjan projektikoordinaattorin tehtäviin ja Kirsi tuleekin työskentelemään läheisessä yhteistyössä niin kotimaisten kuin kansainvälisten hankkeiden projektipäälliköiden kanssa. Kirsi Linkedinissä
Petteri Huomo

Petteri Huomo

Rakennusarkkitehti

+358 40 580 5564 |

Paina tästä lukeaksesi lisää

Petteri on rakennusarkkitehti, jolla on kattava kokemus kelluvan rakennustoiminnan liiketoimintakonseptien suunnittelusta, rakennustöiden valvonnasta, hankesuunnittelusta ja kiinteistökehityshankkeista sekä Suomessa että maailmalla. Tarkkana projektinjohtokonsulttina hän haastaa toteuttajia löytämään ratkaisun, johon luottaa, hinnan, joka pitää ja kokonaisuuden, joka toimii. Detaljien pitää olla tiedossa ja paperien ja faktojen kunnossa. Samalla Petteri on haka luomaan uutta ja halukas benchmarkkaamaan ja kokeilemaan, miten maailmalla toteutettu toimisi Suomessa tai meidän hankkeessamme. Perusratkaisut – tylsät ja tavalliset – eivät Petteriä miellytä. Kauneus ja visuaalisuus ovat ratkaisussa yhtä tärkeitä kuin asiakkaan tarpeet. Petteri LinkedInissä.
Sanna Alanen

Sanna Alanen

Markkinointikoordinaattori

 +358 50 3600 736 |  sanna.alanen@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Sanna on median moniosaaja, jonka ammattivahvuudet löytyvät mainonnan, markkinoinnin, ilmaisun sekä sosiaalisen median parista. Innovatiivinen ja luova ajattelu, uudenlaiset toteutustavat, medioiden yhdistely ja viimeistelty visuaalinen look ovat avainsanoja Sannan työskentelyssä! Sanna Linkedinissä. !
Marius van der Busse

Marius van der Busse

Projektiassistentti

 +358 40 1919 630|  mariusvanderbusse@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Marius avustaa kaikessa uusiin projekteihin liittyvässä aina tarjouksista taloudellisiin laskelmiin, erikoistuen projektien talous- sekä laskelmapuoleen. Hän on erityisen kiinnostunut kaikesta IT-alaan liittyvästä ja etsii uusia tapoja tehostaa IT-järjestelmien käyttöä Bluetilla. Mariuksen äidinkieli on hollanti, joten hän pystyy vastaamaan kysymyksiin myös hollanniksi.
Jatta Heikkilä

Jatta Heikkilä

Projektiassistentti

 +358 40 7429 100 |  jatta.heikkila@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Jatta on liittynyt tiimimme kesäkuussa 2017 ja toimii projektiassistenttina sekä kotimaisten, että kansainvälisten projektien parissa. Hän keskittyy myynnin ja markkinoinnin tehtäviin kuten tarjousten, myynti- ja markkinointimateriaalien, projektisuunnitelmien ja konseptien luomiseen.  Hänen vahvuuksiaan ovat monipuolinen kielitaito, kansainvälinen osaaminen liiketalouden alalta, tarkkuus sekä käytännönläheisten ratkaisujen luominen.

 

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö!

* merkityt kentät ovat pakollisia


Toimisto

Bluet Module Planner is out now! Click here to try it out!

Pin It on Pinterest