Minne vain rakennatkin, palveluksessasi ovat alan parhaat osaajat.

Bluetilla on pitkä kokemus yhteistyöstä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Etsimme jokaiseen hankkeeseen myös parhaat paikalliset osaajat. Haluamme tarjota skandinaavista huippulaatua, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu.

BLUETIN TARINA

 

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut itsenäinen suomalainen yhtiö. Sen perustivat kesäkuussa 2016 toimitusjohtaja Tytti Sirola, projektijohtaja Petteri Huomo ja tekninen johtaja Kimmo Saharinen. Kolmikko on työskennellyt aiemmin pitkään yhdessä erilaisten projektien parissa ja myös kelluvien hankkeiden parissa Marina Housingissa. Kolmikolla on pitkä työhistoria takanaan kiinteistö- ja rakennusalalta niin urakoinnin, kiinteistökehityksen, projektijohdon ja myynnin parissa. Bluet jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä Marinetek Groupin sekä muiden kotimaisten ja globaalien yhteistyökumppaneiden ja toimeksiantajien kanssa.

Tytin, Petterin ja Kimmon päätökseen ryhtyä yrittäjiksi vaikutti toimiva tiimityö ja halu toimia itsenäisesti, kohti yhteistä tulevaisuuden visiota. Kelluva rakentaminen on globaalisti kasvava toimiala, jolla on laaja kysyntä sekä tiiviisti rakennetuissa suurkaupungeissa että ranta-alueilla, joita halutaan suojella rakentamisen lopullisilta vaikutuksilta.

Bluetin toiminta käynnistyy tilanteessa, jossa todelliseksi osoittautunut kysyntä, olemassa olevat asiakkuudet, vahva yhteistyöverkosto ja kestävän rakentamisen trendi antavat uskoa markkinoiden kasvuun. Nimi Bluet on Tytti Sirolan isän kehittämä ja valikoitui yrityksen nimeksi sen keveyden, raikkauden ja sointuvuuden sekä veteen ja taivaaseen liittyvien assosiaatioiden vuoksi.

Bluetin perustajatiimi valittiin mukaan KasvuOpeniin keväällä 2016. Myös sieltä saatu tuki, vinkit, sparraus ja todetut kasvunäkymät edesauttoivat päätöksenteossa.

Yrityksen näkymät ovat valoisat. The Future is Floating.

YHTEYSTIEDOT

Tytti Sirola

Tytti Sirola

Toimitusjohtaja

+358 44 518 1058 |

Click here to learn more

Tytillä on vahvaa osaamista aluekehityshankkeiden sekä kelluvien asumisen, liiketoiminnan ja vapaa-ajan rakennushankkeiden konseptoinnissa. Hänellä on kokemusta myös mainos- ja elokuva-alasta. Tytti ideoi uusia kelluvia ratkaisuja, luo ja kehittää konsepteja, jotka vastaavat asiakkaan tarpeisiin, haastaa toteuttajia ja inssejä miettimään asioita asiakkaan kannalta sekä vastaa asiakkuuksista ja myynnistä. Haasteet ja uuden luominen saavat Tytin innostumaan, ja parhaat ideansa hän saa usein metsässä, veden äärellä ja pinnan alla. Tytti LinkedInissä.

Kimmo Saharinen

Kimmo Saharinen

Pääinsinööri

+358 44 2977 016 |

Click here to learn more

Kimmo on yrityksen Pelle Peloton, joka keksii ratkaisun sille, mitä ei ole aiemmin tehty ja tuo parannuksia aiemmin luotuihin toimintatapoihin. Tekninen ongelmanratkaisukyky, suunnitteluosaaminen ja energiataloudellisten ratkaisujen kehittäminen ovat muutamia Kimmon keskeisistä vahvuuksista. Kimmo ei hyväksy huonoa työn jälkeä ja kohtelee jokaista työmaata kuin omaansa. Urakoitsijataustan takia työmaan vetäminen ja siellä vaadittavat erikoisetkin ratkaisut ovat Kimmon omaa alaa ja hän nauttii uusien haasteiden ja ratkaisujen löytämisestä. Kimmo LinkedInissä.

Jukka Hämäläinen

Jukka Hämäläinen

Hallituksen puheenjohtaja

 +358 50 313 6600 |  jukka.hamalainen@bluet.fi

Click here to learn more

Jukalla on monipuolinen johtamisen osaaminen ja laaja-alainen kokemus eri toimialojen kansainvälisistä johtotehtävistä niin myynnin, operatiivisen toiminnan kuin strategisen suunnittelun puolella ja siksi hän on erinomainen lisä Bluet-tiimiin. Hän on aina myös rakastanut matkustamista; maailma onkin Jukalle näkymä täynnä mahdollisuuksia. Jukka Linkedinissä

Sanna Alanen

Sanna Alanen

Markkinointikoordinaattori

 +358 50 3600 736 |  sanna.alanen@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Sanna on median moniosaaja, jonka ammattivahvuudet löytyvät mainonnan, markkinoinnin, ilmaisun sekä sosiaalisen median parista. Innovatiivinen ja luova ajattelu, uudenlaiset toteutustavat, medioiden yhdistely ja viimeistelty visuaalinen look ovat avainsanoja Sannan työskentelyssä. Sanna Linkedinissä.

Tiina Ots

Tiina Ots

Projektiassistentti

 +358 44 281 4062 |  tiina.ots@bluet.fi

Paina tästä lukeaksesi lisää

Alpo Granqvist

Alpo Granqvist

Tekninen laskija

+358 44 971 1914 | alpo.granqvist@bluet.fi

Click here to learn more

Alpo on tietotekniikasta kiinnostunut LVI-teknikko, jolla on kattava kokemus mm. järjestelmäasiantuntijan ja tarjouslaskijan toimenkuvista. Hänen erityisosaamisensa painottuvatkin siis tarjouslaskentaan, laskentaosaamiseen ja useisiin näihin liittyviin ohjelmiin ja sovelluksiin. Bluetille Alpo tuli luomaan ja muokkaamaan laskentamalleja sekä tekemään tarjouslaskentaa, projektiaikatauluja, vastuunjakotaulukoita sekä urakkakilpailuaineistoja ja toimijoiden kilpailutuksia. Hän toimii projekteissa projektiorganisaation apuna esimerkiksi projektien luonnissa ja hallinnassa, kustannusten seurannassa ja tuotteiden hankinnassa. Alpo Linkedinissä

Ha Hien

Ha Hien

Rakennesuunnittelija

 +358 456 0310 86 | haduyhien121192@gmail.com

Paina tästä lukeaksesi lisää

Ha on rakennusteknikko joka kiinnostui kelluvasta rakentamisesta heti aloitettuaan opiskelut. Ha on ollut yhteydessä ja yhteistyössä tiimimme kanssa aiemminkin, ja vuoden 2018 alussa hän aloitti Bluetin tiimissä. Ha LinkedInissä.

Jonne Pöyhtäri

Jonne Pöyhtäri

Asiantuntija (Kansainvälinen kauppa)

 +358 40 412 3495 |  info@bluet.fi

Click here to learn more

Jonne on moniosaaja ja verkostoituja, jonka vahvuuksia globaalissa liiketoiminnassa ovat etenkin kansainvälinen kauppa, liiketoimintastrategian ja liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen ja myynti. Hän on erikoistunut etenkin Itä-Euroopan ja Baltian alueisiin ja   omaa vankan kokemuksen myös rakennusalalta. Bluetissä hän on vastuussa erityisesti idänkaupasta ja alueen kumppanuusverkoston- ja projektiorganisaation kehittämisestä, koordinoinnista ja valvonnasta omalla alueellaan. Jonne @Linkedin.

Timo Urala

Timo Urala

Arkkitehti

 +358 40 412 3495 |  info@bluet.fi

Click here to learn more

Timolla on takanaan 20-vuotinen kokemus arkkitehtisuunnittelusta niin kotimaisten kuin kansainvälisten asuinrakennus-, kaupunkisuunnittelu-, kelluvia rakennusten ja aluesuunnitteluhankkeiden parissa. Timo innostuu niin pienempien yksityiskohtien kuin isojenkin kokonaisuuksien suunnittelusta. Hänen erikoisuutensa ovat kelluvat rakennukset ja rakenteet, omakotitalot, mikrokodit ja esivalmistetut rakennukset. Kelluvat rakennukset ovat olleet Timon intohimona viimeisten kahdeksan vuoden ajan, ja hän on työskennellyt Tytin ja Kimmon kanssa jo useiden vuosien ajan ja onkin siksi oleellinen osa Bluet Teamiä. Timo @Linkedin.

Tomi Putkinen

Tomi Putkinen

Projektipäällikkö

 +358 50 530 5324 |  info@bluet.fi

Click here to learn more

Tomi on  juuri liittynyt osaksi Bluet Teamiä ja tekee tällä hetkellä töitä kanssamme osa-aikaisesti. Sinä, jolla on tai tulee olemaan kotimaisia ​​projekteja kanssamme, tulet jatkossa työskentelemään tiiviisti yhdessä Tomin kanssa. Hänellä on pitkä historia rakennusprojektien johtamisessa ja valvonnassa, ja hänellä on myös maine siitä, että hän on hyvin pedantti kaikessa, mihin hän ryhtyy. Odotamme innolla ajankohtaa, jolloin hän pääsee työskentelemään osana tiimiämme täysipäiväisesti.

Petteri Huomo

Petteri Huomo

Rakennusarkkitehti

+358 40 580 5564 |

Click here to learn more

Petteri on rakennusarkkitehti, jolla on kattava kokemus kelluvan rakennustoiminnan liiketoimintakonseptien suunnittelusta, rakennustöiden valvonnasta, hankesuunnittelusta ja kiinteistökehityshankkeista sekä Suomessa että maailmalla. Tarkkana projektinjohtokonsulttina hän haastaa toteuttajia löytämään ratkaisun, johon luottaa, hinnan, joka pitää ja kokonaisuuden, joka toimii. Detaljien pitää olla tiedossa ja paperien ja faktojen kunnossa. Samalla Petteri on haka luomaan uutta ja halukas benchmarkkaamaan ja kokeilemaan, miten maailmalla toteutettu toimisi Suomessa tai meidän hankkeessamme. Perusratkaisut – tylsät ja tavalliset – eivät Petteriä miellytä. Kauneus ja visuaalisuus ovat ratkaisussa yhtä tärkeitä kuin asiakkaan tarpeet. Petteri LinkedInissä.

SINÄ?

SINÄ?

Tekninen suunnittelija / Projektipäällikkö (INT) / Myyntipäällikkö / Muu

+358 30 6363 800 |

Click here to learn more

Kiinnostaako sinua olla osana tiimiä, joka rakentaa ja kehittää uusia ja innovatiivisia ratkaisuja? Haluatko olla tiimin jäsen, joka innostuu kaikesta mikä kelluu ja voi kellua veden päällä? Haluatko työskennellä paikallisesti Suomessa – vai voisitko matkustaa ja työskennellä ulkomailla eri maissa toteutettavien projektien ja työmaiden parissa? Haluatko olla osa menestyvää tulevaisuuden liiketoimintaa, tulla mukaan kehittämään sitä – ja nähdä, miten tulevaisuus kelluu? Kerro meille lisää itsestäsi – mekin kerromme mielellämme lisää meistä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen: tytti.sirola@bluet.fi #BluetTeam. Bluet @LinkedInissä.

 

Lähetä viesti tai yhteydenottopyyntö!

* merkityt kentät ovat pakollisia


Toimisto

Pin It on Pinterest