Mitä tehdä, kun on vettä, mutta ei maata?

Rannikkoalueiden kaupallinen hyödyntäminen on suositumpaa kuin koskaan ja yhä useampi yritys haluaa viedä liiketoimintansa kuluttajien suosimille ranta-alueille. Maa-alue on rajallista, vesialueita sen sijaan on runsaasti hyödyntämättä ja niille voi rakentaa kelluvien rakenneratkaisujen avulla. Rantaklubeja, uimaloita, vapaa-ajan keskuksia, liikuntapuistoja, huoltorakennuksia, toimistoja, ravintoloita, yökerhoja, ostoskeskuksia, asuntoja, hotellihuviloita – kelluviin toteutuksiin soveltuvan teknologian avulla moninaiset ratkaisut ovat mahdollisia.

Modulaariset ratkaisut

Yksityiseen ja kaupalliseen käyttötarpeeseen

Modulaariset ja skaalattavat ratkaisut asumisen ja kaupallisen toiminnan tarpeisiin toteutetaan yhteistyössä eri alojen urakoitsijoiden kanssa. Modulaarisia ratkaisuja ovat mm. erikokoiset kelluvat asunnot ja asuinalueet, hotellit, baarit ja kahvilat, ravintolat, pienet uimalat ja vesipuistot, palvelu-, huolto- ja toimistorakennukset.

 

Räätälöidyt erikoisratkaisut

Räätälöidyt erikoisratkaisut ja kaupalliset kokonaisuudet kuuluvat projekteihin, jotka suunnitellaan ja räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisiksi skaalautuvia komponentteja sekä eri osa-alueiden teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Tällaisia hankkeita ovat mm. isot uimalat ja vapaa-ajan keskukset, liikunta- ja hyvinvointikeskukset, kylpylät, sekä muut monimuotoiset, kaupalliset hankekokonaisuudet.

 

Modulaarinen ja skaalautuva konsepti

Näyttävät ja toiminnalliset, skaalautuvat ratkaisut soveltuvat sekä bisnes- että vapaa-ajan hankkeisiin. Olemme olleet toteuttamassa tyylikkäitä ratkaisuja mm. rantaklubeiksi, pienvenesatamiksi, tapahtumakeitaiksi, kuntokeskuksiksi, kelluviksi kylpylöiksi ja ravintoloiksi. Kelluva modulaarinen runkoratkaisu on mahdollista toimittaa lyhyelläkin toimitusajalla, hanketyypistä ja -koosta riippuen.

Allas Sea Pool

”Allas Sea Pool” -projektin altaat Helsingin ydinkeskustassa on avattu vuoden 2016 loppukesästä. Kokonaisuus laajenee ja on maa-alueella sijaitsevan rakennusalueen osalta viimeistelty kesäksi 2017. Tutustu hankkeeseen tarkemmin oheisesta linkistä.

Tutustu Allas Sea Pooliin

Kelluva rakentaminen on ekologisesti kestävä ratkaisu

– se ei jätä elinkaarensa lopulla pysyvää jälkeä ympäristöönsä ja voidaan haluttaessa myös siirtää toisaalle.

  • Kelluva rakentaminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden uusiutuvien energiaratkaisujen hyödyntämiseen ja korkeaan energiaomavaraisuuteen
  • Ranta-alueet voidaan säilyttää lähes koskemattomina, kun rakentamisen painopiste on kelluvissa ratkaisuissa
  • Materiaali- ja tuotevalinnoissa panostetaan elinkaarikestävyyteen, ekologisuuteen ja alhaiseen energiankulutukseen.
Kysy lisää!

Pin It on Pinterest