Palvelemme ympäri maailmaa

Helsingistä Sydneyyn – Bluet Oy tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita rannikko- ja vesialueiden kaupalliseen hyödyntämiseen maailmanlaajuisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja kohdemaassa etsimme parhaat paikalliset osaajat projektiisi. Huipputason asiantuntijoiden ja projektinhallinnan ansiosta hengität helpommin ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.
Åker Brygge
Palm satama

Yhteistyökumppanit

Kestäviä ratkaisuja tuleville vuosikymmenille

Bluetin tavoitteena on luoda ja suunnitella asiakkaalle ratkaisukokonaisuuksia, joissa otetaan huomioon niin asiakkaan, loppukäyttäjän, toteutuksen tekniset vaatimukset sekä ekologiset ja kestävän käytön toimintaperiaatteet. Suunnittelemme kokonaisuuden yhteistyössä laajan verkostomme kanssa, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista, suunnittelijoista, muista erikoisosaajista sekä paikallisista toimijoista. Verkostomme koostuu luotettavista ja pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista sekä projektikohtaisesti hankkeen tarpeiden mukaan tarkkaan valitusta joukosta. Lopputuloksena on asiakkaalle räätälöity, luotettava ja paras mahdollinen kelluva toteutusratkaisu.

Teemme yhteistyötä mm. seuraavien toimijoiden kanssa: Suomen Allaslaite ja Aquanova, RD Velho, Europlan Engineering, Western ShipyardIntermarine UK, Amfitech, JLD InternationalLotus Equity Group, Virtualdesign, Timo Urala DesignTöölö Urban Oy (Korjaamo) sekä Marinetek Group, joka on yksi maailman johtavista satamakehittäjistä.

Olemme myös mukana globaalissa Green Planet Architects-verkostossa.

Kinnostaako kumppanuus?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia sekä kotimaiseen että kansainväliseen verkostoomme. Ota yhteyttä – tavataan ja jutellaan lisää!
Ota Yhteyttä
Bluet Module Planner is out now! Click here to try it out!

Pin It on Pinterest