Palvelemme ympäri maailmaa

Helsingistä Sydneyyn – Bluet Oy tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita rannikko- ja vesialueiden kaupalliseen hyödyntämiseen maailmanlaajuisesti. Teemme tiivistä yhteistyötä maailman parhaiden urakoitsijoiden, tavarantoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa, ja kohdemaassa etsimme parhaat paikalliset osaajat projektiisi. Huipputason asiantuntijoiden ja projektinhallinnan ansiosta hengität helpommin ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Kestäviä ratkaisuja tuleville vuosikymmenille

Bluetin tavoitteena on luoda ja suunnitella asiakkaalle ratkaisukokonaisuuksia, joissa otetaan huomioon niin asiakkaan, loppukäyttäjän, toteutuksen tekniset vaatimukset sekä ekologiset ja kestävän käytön toimintaperiaatteet. Suunnittelemme kokonaisuuden yhteistyössä laajan verkostomme kanssa, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista, suunnittelijoista, muista erikoisosaajista sekä paikallisista toimijoista. Verkostomme koostuu luotettavista ja pitkäaikaisista yhteistyökumppaneista sekä projektikohtaisesti hankkeen tarpeiden mukaan tarkkaan valitusta joukosta. Lopputuloksena on asiakkaalle räätälöity, luotettava ja paras mahdollinen kelluva toteutusratkaisu.

Olemme myös mukana globaalissa Green Planet Architects-verkostossa.

Tarjoamme valikoiman maailman myydyimpiä HotSpring-ulkoporealtaita sekä altaiden lisävarusteita ja vedenhoitotuotteita. Käyttömukavuudessa, kestävyydessä ja energiatehokkuudessa näkyy HotSpringin yli 40 vuoden kokemus ulkoporealtaiden valmistuksesta.

Olemme itsenäinen kansainvälinen suunnittelutoimisto joka suunnittelee persoonallisia brändejä ja asiakaskokemuksia. Pääfokuksemme on brändisuunnittelussa, digitaalisissa kokemuksissa ja konsultoinnissa.

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Olemme alan todellinen asiantuntija.

Olemme projektinjohtoyhtiö, jonka pääliiketoiminta-alueena on laivanrakennus. Europlan on keskittynyt vaativiin avaimet käteen –toimituksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Voimme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut projektinjohdosta, suunnittelusta ja materiaalinhankinnasta aina asennukseen ja käyttöönottoon.

Olemme leasingrahoituksen ja faktoroinnin asiantuntija. Kauttamme saat rahoitusratkaisuja kaikenlaisiin ja -hintaisiin hankintoihin, jotka eivät ole kiinteästi osana kiinteistöä. Teemme rahoitusasiat helpommaksi ja rennommaksi, henkilökohtaisesti palvellen.

Marinetek on kansainvälisesti tunnettu tavaramerkki ja brändi korkealuokkaisille venesatamille ja kelluville erikoisratkaisuille. Laajan tuotevalikoiman ja yli kolmensadan asiantuntijan avulla Marinetek löytää erikoisvalmisteiset kelluvat ratkaisut jokaisen asiakkaan vaihteleviin tarpeisiin.

Studio Octopi on joukko arkkitehtejä, jotka ovat luoneet Thames Baths -konseptin, johon kuuluu luonnollisesti filtteröityjä kelluvia altaita Thames-joessa. Konseptiin kuuluu myös muita maailmanlaajuisia projekteja, jotka yhdistävät kaupunkilaiset urbaaneilla vesireiteillään.

Suomen Allaslaite Oy tuottaa puhdasta vettä ja vesielämyksiä. Tyypillisiä toimituksiamme ovat uimahallien, kylpylöiden, palvelutalojen, kuntoutuslaitosten ja hotellien sekä muiden vastaavien kohteiden uimaveden käsittelyjärjestelmät sekä niitä täydentävät tuotteet.

Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella laadukkaat kotimaiset laituriratkaisut ja kaikki muut rantarakentamiseen liittyvät palvelut aina yksilökohtaisesta suunnittelusta tuotteen toimittamiseen ja tuotetukeen asti.

Päätoimialamme on laivojen ja kelluvien rakenteiden telakoinnit ja korjaukset. Olemme APX-Metalli Oy:n tytäryhtiö ja sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa. Emoyhtiömme erikoisosaaminen teräs- ja alumiinituotteissa, hitsatuissa rakenteissa, asennus- ja korjaustöissä, sekä kokonaistoimituksissa tuottaa huomattavia synergiaetuja korjaushankkeissa.

Fixcel Oy:n modulaarinen teräsrakentaminen tarjoaa ekologisen ja tehokkaan ratkaisun korkeatasoiseen uudis- ja korjausrakentamiseen. Päämääränämme on edistää hyvää arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa tarjoamalla laadukasta rakentamista ja asumisen mukavuutta.

Lotus Equity Group LLC on New Yorkissa sijaitseva kiinteistökehitys- ja sijoituspalveluyhtiö, jonka asiantuntijat ovat toimintaansa sitoutuneita alansa huippuosaajia. Lotuksen globaali verkosto ja innovatiivinen ajattelu ovat keskeisiä vahvuuksia, joiden ansiosta pystymme menestyksekkäästi toteuttamaan korkeatasoisia ja tuottoisia kiinteistökehityshankkeita yhteistyössä kolmansien osapuolten, kuten valtion ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Tarjoamme täydellisen avaimet käteen -palvelun suunnittelusta tuotantoon ja rakentamiseen. Muut palvelumme sisältävät konsepti- ja esitutkimukset, satamasuunnittelun ja -rakentamisen, työnjohdon sekä rakennuksen jälkeisen ylläpidon. Myös kelluvien ravintoloiden suunnittelu ja rakentaminen kuuluu asiantuntemukseemme.

Puuha Group on kasvanut leikkivälinevalmistajasta yritykseksi, joka pystyy toimittamaan tuotteet asennuksineen avaimet käteen palveluna aina suunnittelusta lähtien. Vahva panostus liikunnan lisäämiseen yhteiskunnassa on ohjannut viime aikoina niin ajattelumaailmaamme kuin tuotevalikoimaammekin, jota on laajennettu myös sisäliikuntaan ja toiminnalliseen oppimiseen.

RD Velho on Suomen monipuolisin suunnittelutoimisto, jossa työskentelee yli 200 tuotekehityksen ammattilaista – alan parhaat osaajat
Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden: yhdistämme muotoilun, mekaniikkasuunnittelun, ohjelmistot sekä elektroniikan. Arvostamme intoa, rohkeutta ja halua tehdä asioita toisin kuin on aina tehty.

Puumoduulirakentamisen edelläkävijänä tarjoamme sinulle laadukkaan ja kohtuuhintaisen kodin, jossa sinun ei tarvitse tinkiä mistään. Huonemoduulit valmistetaan tehtaassamme kuivissa sisätiloissa ja kasataan nopeasti. Samalla laitamme kuntoon myös pihaalueet ja terassit. Haluamme muuttaa paremmaksi tavan, jolla koteja valmistetaan ja ostetaan.

Timo Urala Designillä on 20 vuoden kokemus arkkitehtisuunnittelusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin projekteissa. Kattavan kokemuksen tuoma ammattitaito erityisesti asuin-, kaupunki- ja kelluvien rakennusten parista. Timo Urala Design omaa intohimon pienimmistä yksityiskohdista aina suuriin kaavoitusprojekteihin asti.

Tarjoamme erilaisia 3D-mallinnoksia animaatioista yksittäisten kohteiden ja tuotteiden mallintamiseen. Palveluihimme sisältyvät myös valokuvista tehdyt 360 asteen virtuaaliesitykset sekä pohjakuvat. Asiakkaitamme ovat mm. arkkitehdit, asunto- ja toimitilojen rakentajat, kiinteistövälittäjät, sisustussuunnittelijat sekä maisemasuunnittelijat.

Vudis moduulitalot on tehty tekemään rakentamisesta helppoa ja elämästä nautinnollista. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa eikä vaivaa loma-asuntosi ja saunasi suunnitteluun, varustamiseen ja kalustamiseen; me toimitamme sen käyttövalmiina sinne minne haluat.

Novenberg Oy edustaa Eurooppalaisia uuden ajan ekologisia tuotevalmistajia. Tuomme maahan myrkyttömiä, kestäviä ja laadukkaita puumateriaaleja ja palonsuoja-ainetta, jotka kestävät vaihtelevia pohjoisen sääolosuhteita erinomaisesti.

Sahaki Oy on vuonna 2006 perustettu rakennusalan yritys, joka tarjoaa asuin- ja liiketilojen rakentamista yksityisille ja yritysasiakkaille. Yhdessä laajan yhteistyöverkoston kanssa Sahaki Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja ammattitaitoista rakentamista asiakkaamme tarpeita unohtamatta.

Yrityksellämme on yli 35 vuoden kokemus keraamisten uima-altaiden valmistuksesta. Olemme kehittäneet Carbon Ceramic Pools- tuoteperheen. Vuodesta 2005 lähtien olemme valmistaneet yli 7000 keraamista Compass -allasta, joita myydään 34 maassa ympäri Euroopan.

Olemme ICT-yritys jolla on monipuolinen kokemus tietotekniikan laitteiden ja palveluiden sekä toimittamisesta että ylläpitämisestä. Asiakkaamme koostuvat yrityksistä
ja julkishallinnon organisaatioista. Palvelukokonaisuutemme ovat IT-palvelut, viestintäpalvelut- ja tulostus-palvelut.

Työskentelemme suuren linjan jätevesi-ratkaisujen kanssa aina suunnittelusta tuotteisiin ja ylläpitoon. Tarjontaamme kuuluu suuren tuotevalikoiman lisäksi myös kattava valikoima erilaisia jätevedenpuhdistuslaitteita.

Meiltä saat kaiken uima-altaisiin ja vedenkäsittelyyn liittyvän saman katon alta. Uima-altaiden asiantuntijamme varmistavat, että saat oman unelmiesi keitaan oman budjettisi puitteissa. Vedenkäsittelyn ammattilaisemme puolestaan pitävät huolen siitä, että nauttimasi vesi on aina varmasti puhdasta.

Puraco Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva nuorekas ja innovatiivinen rakennusalan yritys erikoistuen rakentamisen valvonta-, tarkastus-, ja konsultointipalveluihin. Monipuolinen osaaminen ja luotettava henkilöstö takaavat onnistuneen rakennushankkeen.

JLD International on yksityis- ja infrastruktuuriteollisuuden tuottaja ja tavarantoimittaja. Käyttämällä erityistietämystämme ja asiantuntemustamme operoimme maailmanlaajuisesti pääkonttoristamme Alankomaista niin maa- kuin vesialueillakin.

Kiinnostaako kumppanuus?

Etsimme jatkuvasti uusia ammattilaisia sekä kotimaiseen että kansainväliseen verkostoomme. Ota yhteyttä – tavataan ja jutellaan lisää!

Our brand new Bluet Module Planner is out!

Bluet Module Planner offers modular solutions that are quick and easy to realize anywhere around the world. Click here to see our selection, pick your favorites for your waterfront area and see an estimate of the delivery prices. Easy and fun!

Pin It on Pinterest